30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Cine a fost femeia care a salvat cu organele sale mai multe vieți

O femeie din Sîngeorz-Băi a salvat mai multe vieți cu organele sale. Aceasta a lăsat în urmă trei copii minori și va fi condusă pe ultimul drum chiar astăzi. Familia femeii a fost de acord ca acesteia să îi fie prelevate mai multe organe, care au dus la salvarea mai multor vieți.

Sâmbătă, mai multe organe prelevate de la o femeie din Bistrița-Năsăud, au salvat viețile altor oameni. Familia acesteia a fost de acord să îi doneze organele. Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. a transportat două organe la Târgu Mureș și respectiv București.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi mai jos:

VIDEO – Misiune contra cronometru și două vieți salvate: Organe prelevate pentru transplant au ajuns la pacienți din Târgu Mureș și București, din Bistrița

Femeia avea în jur de 30 de ani, era căsătorită și avea trei copilași minori. Aceasta este din Sîngeorz-Băi și este condusă pe ultimul drum tocmai astăzi.

Potrivit primarului orașului Sîngeorz-Băi, Cătălin Bota, femeia era angajată la Aquabis. În urmă cu câteva zile, acesteia i s-a făcut rău în timp ce citea contoarele de apă. A fost dusă la spital, însă medicii nu au mai reușit să o salveze.

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.