23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

CINE preia frâiele Casei de Cultură?

Un șef serviciu preia frâiele Centrului Cultural Municipal. Deocamdată doar ca interimar, însă intenționează să participe și la concursul organizat pentru acest post. Dorel Cosma, cel care a condus CCM iese la pensie.

Începând din 1 ianuarie 2021, Centrul Cultural Municipal este condus de Mihai Berbunschi, șef serviciu, care lucrează în cadrul instituției de cel puțin un deceniu.

Acesta a confirmat informația pentru Bistrițeanul.ro, susținând că este doar interimar, după ce fostul director Dorel Cosma s-a pensionat. Mihai Berbunschi va ocupa această funcție până când postul va fi scos la concurs.

Deocamdată nu se știe când va fi scos la concurs postul, aceasta fiind responsabilitatea Primăriei Bistrița.

Mihai Berbunschi a mai spus că intenționează să participe și la concursul pentru acest post. Mihai Berbunschi are 40 de ani, este căsătorit și are un copil.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.