13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

CINE preia frâiele Casei de Cultură?

Un șef serviciu preia frâiele Centrului Cultural Municipal. Deocamdată doar ca interimar, însă intenționează să participe și la concursul organizat pentru acest post. Dorel Cosma, cel care a condus CCM iese la pensie.

Începând din 1 ianuarie 2021, Centrul Cultural Municipal este condus de Mihai Berbunschi, șef serviciu, care lucrează în cadrul instituției de cel puțin un deceniu.

Acesta a confirmat informația pentru Bistrițeanul.ro, susținând că este doar interimar, după ce fostul director Dorel Cosma s-a pensionat. Mihai Berbunschi va ocupa această funcție până când postul va fi scos la concurs.

Deocamdată nu se știe când va fi scos la concurs postul, aceasta fiind responsabilitatea Primăriei Bistrița.

Mihai Berbunschi a mai spus că intenționează să participe și la concursul pentru acest post. Mihai Berbunschi are 40 de ani, este căsătorit și are un copil.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: