2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

Cine și unde circulă în județ? Cum vrea Consiliul Județean să pună la punct transportul pe următorii 5 ani

Consiliul Județean vrea să afle cine și unde circulă în județ, pentru a stabili rutele pentru transportul de persoane pentru următorii 5 ani. În acest sens, instituția a apelat la un chestionar, ce va fi mai apoi folosit.

Consiliul Județean pregătește un studiu de trafic și mobilitate pentru transportul de persoane prin curse regulate în Bistrița-Năsăud. Instituția vrea să știe cum să organizeze transportul în comun în județ în următorii 5 ani și a realizat o serie de sondaje printre călători.

Acestea au fost realizate în autogările din județul Bistrița-Năsăud, de către angajați ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, Departamentul Autovehicule Rutiere și Transporturi.

Cei care efectuează studiul de trafic vor să știe ce vârste, ce sex și ce ocupație au cei care folosesc mijloacele de transport în comun. Intervievații au fost întrebați și de câte ori folosesc mijloacele de transport în comun și în ce scop.

De asemenea, chestionarul își propune să afle și care sunt rutele cele mai frecventate și dacă cei care apelează la transportul în comun dețin un autoturism personal.

Sunt întrebați și dacă consideră suficiente autobuzele care circulă în județ și dacă liniile de transport acoperă corespunzător județul.

Foto: banatulazi.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....