9.6 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Cine sunt cei doi soți decedați în accidentul de la Nepos:

Un accident rutier petrecut în Nepos a curmat viața a doi soți. Ambii locuiau în Livezile, dar aveau neamuri în Nepos. Din nefericire, în urma tragicului eveniment, aceștia au lăsat în urmă doi copii.

Un accident rutier a avut loc azi, în jurul amiezii, în localitatea Nepos. O mașină a fost târâtă pe șine, peste 150 de metri. Din nefericire, cele două persoane aflate în autoturism au decedat.

Mai multe puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO: Mașină spulberată de tren în Nepos. Două persoane în stop cardiorespirator

Cei doi soți se numesc Sorin și Elena Gafton. Ea este de loc de pe Valea Bârgăului. Părinții lui Sorin se trag din Nepos. Dar și Elena are ceva neamuri din partea mamei acolo. Dar amândoi, Sorin și Elena, s-au născut în Livezile și locuiau aici. Aveau doi copii. O fată și un băiat. Amândoi sunt la casele lor, unul dintre copii s-a căsătorit anul trecut”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro primarul comunei Livezile, Simionca Traian.

Sorin Gafton lucra în Germania, fiind plecat câte trei luni, după care revenea acasă. Elena, soția sa, a lucrat la Leoni. Vestea morții celor doi a îndoliat o comunitate întreagă și sunt revoltați de modul în care au murit.

„Nu o fi văzut trenul de vegetație. Că așa e la noi, în România. Nu vezi trenul de vegetație. Și la noi la Livezile, nu vezi trenul de mașinile parcate în zonă, cum e loc de târg de mașini. Sun proprietarii să vină să își ia mașinile, că le lasă cu lunile. Și nu vin. Sun poliția să vină să le ridice, că sunt pe domeniul public. Și nu le ridică. La noi trebuie să moară cineva și abia apoi se iau măsuri”, a spus supărat primarul comunei Livezile!

Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe familiilor îndoliate!

Foto – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...