-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Cine sunt cei doi soți decedați în accidentul de la Nepos:

Un accident rutier petrecut în Nepos a curmat viața a doi soți. Ambii locuiau în Livezile, dar aveau neamuri în Nepos. Din nefericire, în urma tragicului eveniment, aceștia au lăsat în urmă doi copii.

Un accident rutier a avut loc azi, în jurul amiezii, în localitatea Nepos. O mașină a fost târâtă pe șine, peste 150 de metri. Din nefericire, cele două persoane aflate în autoturism au decedat.

Mai multe puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO: Mașină spulberată de tren în Nepos. Două persoane în stop cardiorespirator

Cei doi soți se numesc Sorin și Elena Gafton. Ea este de loc de pe Valea Bârgăului. Părinții lui Sorin se trag din Nepos. Dar și Elena are ceva neamuri din partea mamei acolo. Dar amândoi, Sorin și Elena, s-au născut în Livezile și locuiau aici. Aveau doi copii. O fată și un băiat. Amândoi sunt la casele lor, unul dintre copii s-a căsătorit anul trecut”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro primarul comunei Livezile, Simionca Traian.

Sorin Gafton lucra în Germania, fiind plecat câte trei luni, după care revenea acasă. Elena, soția sa, a lucrat la Leoni. Vestea morții celor doi a îndoliat o comunitate întreagă și sunt revoltați de modul în care au murit.

„Nu o fi văzut trenul de vegetație. Că așa e la noi, în România. Nu vezi trenul de vegetație. Și la noi la Livezile, nu vezi trenul de mașinile parcate în zonă, cum e loc de târg de mașini. Sun proprietarii să vină să își ia mașinile, că le lasă cu lunile. Și nu vin. Sun poliția să vină să le ridice, că sunt pe domeniul public. Și nu le ridică. La noi trebuie să moară cineva și abia apoi se iau măsuri”, a spus supărat primarul comunei Livezile!

Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe familiilor îndoliate!

Foto – Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...