24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO/VIDEO: Mașină spulberată de tren în Nepos. Două persoane în stop cardiorespirator

O mașină a fost spulberată de tren în Nepos. Două persoane au rămas încarcerate și se află în stop cardio-respirator.

Un grav accident feroviar a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Nepos. O mașină a fost lovită în plin de un tren.

La fața locului au pornit de urgență un echipaj Terapie Intensivă Mobilă, două echipaje de Prim – Ajutor, două echipaje tip B2 din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și două descarcerări, dintre care o mașină de descarcerare grea.

Din primele informații de la fața locului, în autoturismul spulberat de tren se aflau două persoane care sunt încarcerate și se află în stop cardio-respirator.

În tren se află aproximativ 100 de persoane, iar un echipaj SAJ efectuează recunoașterea pentru a evalua starea pasagerilor, informează reprezentanții ISU BN.

Situația este în dinamică.

UPDATE:

Din nefericire, șoferul în vârstă de 47 de ani a fost declarat decedat la fața locului, iar pasagera din dreapta dă semne de viață și va fi transportată la UPU Bistrița cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, șoferul mașinii nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea peste calea ferată, moment în care a fost lovit din plin de tren, fiind târât pe șina de tren pe o distanță de aproxinativ 150 metri.

„Astăzi, în jurul orei 12:29, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Nepos, automată, semnalizată cu semnale acustice și luminoase, un autoturism a fost lovit de trenul InterRegio nr. 1833, care circula pe relația Iași-Timișoara;

În urma impactului, autoturismul a fost târât pe calea ferată pe o distanță de aproximativ 150, iar șoferul și o pasageră au fost grav răniți.

Din primele verificări efectuate de polițiști se pare că șoferul, un bărbat de 47 de ani, din Livezile, nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN

UPDATE 2:

„Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului două victime încarcerate (bărbat și femeie, ambii în vârstă de aproximativ 47 de ani). Femeia, ocupantă a locului din față dreapta, a fost extrasă de urgență de către echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud. Era în stop cardio-respirator și s-a început aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, după aproximativ o oră, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul acesteia.

Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Echipajele de descarcerare au îndepărtat plafonul, stâlpii și portierele pentru a-l putea extrage în vederea predării acestuia către echipajul aparținând Serviciului de Medicină Legală.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

[arve url=”https://youtu.be/Vjc8OnH-g84″ /]

 

Sursa foto/video: ISU BN / IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.