26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Ciobănică nu mai are ce conduce. Organizația municipală a Partidului Verde a demisionat în masă

Schimbarea conducerii filialei bistrițene a Partidului Verde a dus la o demisie în masă a membrilor săi. Atitudinea noului șef Dan Dumitru Ciobănică, ce a prins un fotoliu de consilier local, dar și a șefului mare Florin Călinescu, i-ar fi determinat pe toți să se retragă.

Fostul vicepreședinte al Partidului Verde Bistrița, Lucian Moldovan a făcut publică informația, pe pagina sa de Facebook:

„Începând cu data de 19 octombrie, prin decizia unanimă a membrilor organizației municipale, filiala Bistrița nu mai există de facto. În unanimitate, am decis că demisia de onoare se impune din partea noastră, ca răspuns la atitudinea dictatorială și neprincipială pe care a afișat-o în ultimele două săptămâni conducerea centrală a partidului în relația cu organizațiile din teritoriu”, a precizat Lucian Moldovan.

Printre lucrurile care i-au deranjat pe membrii cu state vechi se numără demiterea lui Marius Bălan, din funcția de președinte interimar al Partidului Verde Bistrița-Năsăud și înlocuirea lui cu Dan Dumitru Ciobănică, precum și dizolvarea Biroului Politic Județean.

Se pare că se pregătește un nou partid care va avea în centru mediul: „Am demarat formalitățile legale de înregistrare a unui nou partid politic, de interes județean- o premieră pentru Bistrița-Năsăud – în care ne regăsim și vă regăsiți cu toții”, mai spune Lucian Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...