25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Circulație RESTRICȚIONATĂ mâine, pe Dogarilor! Se montează plasele de susținere a zidului cetății

Zidul cetății Bistriței se degradează, treptat. În unele porțiuni chiar au căzut bolovani din el. S-a decis montarea de plase – ca o soluție provizorie. Mâine, se vor monta plasele pe strada Dogarilor. Tocmai de aceea, traficul va fi restricționat.

Bistrițenii au sesizat administrația locală, prin aplicația City Health, că zidul Cetății Bistriței se degradează.

Angajații primăriei au luat la pas zona, au identificat ocurile cu probleme și au solicitat Direcției de Servicii Publice să găsească o soluție provizorie de protejare a zidurilor, până la găsirea unei surse de finanțare a proiectului de reabilitare și punere în valoare a vechii cetăți a Bistriței.

S-a găsit varianta de plase și țevi din metal.

Se surpă zidul Cetății Bistrița! CE soluție a găsit Primăria:

În unele zone, plasa a fost deja montată. Pentru strada Dogarilor, programarea e pentru ziua de mâine. Astfel, ca angajații DSP Bistrița să-și poată face lucrul, circulația va fi restricționată.

Ca urmare a degradărilor produse la câteva porțiuni din zidul Cetății Medievale Bistrița, situate pe strada Dogarilor, în data de 24.03.2021, între orele 08.00 – 15.30, se vor executa lucrări de protejare a zidului cetății. În acest interval de timp circulația auto va fi restricționată pe strada Dogarilor pe porțiunea cu sens unic între intersecțiile cu strada Mihai Kogălniceanu și Nicolae Titulescu. Rugăm participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările cu privire la restricționarea circulației” anunță reprezentanți Primăriei Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...