-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Circulație RESTRICȚIONATĂ mâine, pe Dogarilor! Se montează plasele de susținere a zidului cetății

Zidul cetății Bistriței se degradează, treptat. În unele porțiuni chiar au căzut bolovani din el. S-a decis montarea de plase – ca o soluție provizorie. Mâine, se vor monta plasele pe strada Dogarilor. Tocmai de aceea, traficul va fi restricționat.

Bistrițenii au sesizat administrația locală, prin aplicația City Health, că zidul Cetății Bistriței se degradează.

Angajații primăriei au luat la pas zona, au identificat ocurile cu probleme și au solicitat Direcției de Servicii Publice să găsească o soluție provizorie de protejare a zidurilor, până la găsirea unei surse de finanțare a proiectului de reabilitare și punere în valoare a vechii cetăți a Bistriței.

S-a găsit varianta de plase și țevi din metal.

Se surpă zidul Cetății Bistrița! CE soluție a găsit Primăria:

În unele zone, plasa a fost deja montată. Pentru strada Dogarilor, programarea e pentru ziua de mâine. Astfel, ca angajații DSP Bistrița să-și poată face lucrul, circulația va fi restricționată.

Ca urmare a degradărilor produse la câteva porțiuni din zidul Cetății Medievale Bistrița, situate pe strada Dogarilor, în data de 24.03.2021, între orele 08.00 – 15.30, se vor executa lucrări de protejare a zidului cetății. În acest interval de timp circulația auto va fi restricționată pe strada Dogarilor pe porțiunea cu sens unic între intersecțiile cu strada Mihai Kogălniceanu și Nicolae Titulescu. Rugăm participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările cu privire la restricționarea circulației” anunță reprezentanți Primăriei Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: