25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Cireșe de mai apetisante și trandafiri parfumați pentru dulceață, la Stațiunea Pomicolă

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistrița vine cu vești grozave! Cireșele de mai sunt numai bune de savurat și pot fi cumpărate la prețul de 15 lei/kg. Totodată, aici găsiți și flori de trandafiri pentru petale, dintr-un soi extrem de parfumat, perfect pentru siropuri, dulceață, dar și pentru produsele cosmetice.

Apetisante, gustoase și frumos colorate, cireșele de mai vă așteaptă să le achiziționați la prețul de 15 lei/kg de la punctele de vânzare ale SCDP Bistrița: chioșcul de la poarta unității și magazinul de pe str. M. Eminescu nr. 11.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. de tel: 0740882974/0749155169″, anunță cei de la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistrița.

Tot aici găsiți și flori de trandafiri pentru petale, soiul “Argeş 1”, un soi românesc creat de Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti-Mărăcineni, adaptat condițiilor climatice din zona Bistriței.

Acest soi este extrem de parfumat, având o culoare roz-aprins, și poate fi utilizat la prepararea siropurilor, gemurilor, uleiurilor, esențelor, dar și pentru produsele cosmetice.

Prețul este de 20 lei/lădița cu 1,5 kg flori de trandafiri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...