13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

EDITORIAL: Când medicina tradițională nu mai are leac, terapia hiperbară a doctorului Bogdan Cristian Ion poate face minuni…! 

Poate că informația de astăzi nu vă folosește vouă, dar cândva, ar putea salva viața sau calitatea vieții unui bolnav fără speranțe. Poate va scuti pe cineva de ani întregi de suferință.

Am fost săptămâna trecută la Spitalul de Recuperare Neuro-Motorie si Medicina Hiperbară de la Târgu Mureș.
Este coordonată de SINGURUL medic specialist în medicină hiperbară din România, dr. Bogdan Cristian Ion.
Un geniu după părerea mea, dar și a pacienților săi. Un medic izolat de lumea medicală din România pentru simplul motiv că medicina hiperbară NU se studiază ca specialitate în țară.
Așa că este greu să-i fie RECUNOSCUTE și RECOMANDATE beneficiile pacienților români. Nu cunoști, negi, nu recomanzi.
Însă dr. Bogdan Cristian Ion chiar NU duce lipsă de pacienți. Dimpotrivă. Când am ajuns în parcarea spitalului, primul șoc a fost să văd mașini din toată țara.
Toată țara, fără exagerare. Ba – am aflat apoi că săptămâna trecută i-a venit un pacient cu avionul din Argentina. Și l-am văzut la tratament în clinică, cu ochii mei.
Dacă nu mă credeți, uitați-vă la emisiune:
Nu este prima oară când îl vedeți pe dr. Bogdan Cristian Ion. Ați avut ocazia să-l ascultați în studioul Bistrițeanul Live și în martie:
Ne povestea atunci cum a renunțat România în anii 80 la studiul medicinei hiperbare, după un accident în spitalul Floreasca. Nemții, însă, au mers mai departe cu studiul, iar astăzi pregătesc specialiști în Medicină Hiperbară – singurii care pot prescrie corect dozele si curele, în funcție de afecțiune.
La nemți a învățat și dr. Bogdan Cristian Ion specialitatea asta, muncind acolo câțiva ani. Când a revenit în țară, pregătit să-și împărtășească din cunoștințele acumulate – l-au privit toți ca pe un ciudat…

Ce am văzut săptămâna trecută la Mureș?  MIRACOLE.

Le-am văzut cu ochii mei, am filmat declarațiile pacienților. Pacienți care au rămas paralizați după accidente rutiere și cărora NU li s-a mai dat nicio șansă și care, după tratamentul în clinica din Mureș – au ajuns să stea din nou pe picioarele lor.
Am văzut cu ochii mei un tip din Timișoara, la 5 zile de la internare, după ce își rupsese gâtul într-un accident rutier. Acum mișca mâinile amplu și piciorul drept. După 5 zile…!
Dr. Ion explică în interviu care este mecanismul prin care terapia hiperbară face ceea ce noi numim minuni.
Vă las video cu clipul care m-a emoționat și pe mine, care deschide emisiunea și care m-a făcut să nu-mi stea nimeni în cale până la poarta spitalului de la Mureș.

Ce se mai tratează la Mureș cu terapie hiperbară?

Între altele, și Boala Lyme: borelioza. Dr. Bogdan Cristian Ion este singurul care abordează cu mare succes diagnosticarea și tratamentul acestei afecțiuni.
Am aflat că sunt mai multe tipuri de Borrelia, fiecare cu manifestări diferite. Ba chiar se poate transmite congenital.
Poți trăi ani de zile cu ea, dar când începe să te macine și niciun medic nu are diagnostic, cei de la Mureș știu să investigheze și asta.
Sunt tot mai multe cazuri, îngrijorător de multe. Vezi cazul cântăreței Adda, diagnosticată corect și tratată de – ghiciți cine? Exact, dr. Bogdan Cristian Ion.
E atât de complex tot ceea ce se întâmplă acolo, încât informația trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni! Nu de alta, dar ea vă poate salva viața și vă poate scuti de ani întregi de suferință. Dacă nu pe voi – pe cei dragi ai voștri care trec prin așa ceva…! Și care v-ar fi recunoscători să le împărtășiți faptul că durerea și chinul lor pot înceta. Acolo unde medicina tradițională nu mai are leac, terapia hiperbară poate face minuni…!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.