15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Clienții au decis: Taverna Dogarilor, cel mai bun restaurant din Bistrița!

Un site care „ține evidența” celor mai bune restaurante din fiecare zonă de pe glob, a oferit o insignă și unui local bistrițean. Pe baza recenziilor clienților, Taverna Dogarilor a fost desemnat „cel mai bun restaurant din Bistrița”.

Clienții care servesc masa în diferite localuri din lume întreagă, pot oferi recenzii legate de calitatea mâncării sau a serviciului oferit de acestea.

Pe site-ul restaurantguru.com există recenzii cu privire la localuri de pe întreg globul. Iar site-ul oferă câte o insignă restaurantelor care primesc cele mai bune recenzii, în fiecare zonă.

Zilele trecute, și Bistrița a avut un local care a primit o astfel de insignă.

Conform restaurantguru.ro, Taverna Dogarilor este „cel mai bun restaurant din Bistrița”, bazat pe recenzia clienților.

Dacă vizitezi Bistrița, neapărat trebuie să mergi la acest local, mai ales dacă e final de vară și început de toamnă”, apare scris pe site în dreptul Tavernei Dogarilor.

Unii dintre clienți l-a desemnat ca fiind „unul dintre cele mai bune restaurante din România”. Taverna Dogarilor s-a plasat așadar pe locul I din 169 de localuri din zona noastră.

 

Taverna Dogarilor a primit o insignă ca fiind Cel mai bun restaurant în Bistrița pe baza recenziilor clienților! Mulțumim mult! Ne onorează și ne dă curaj să continuăm!”, a fost anunțul postat pe pagina de Facebook a localului.

Ne-ați lăudat când am sclipit, dar ne-ați ajutat să vedem și unde greșim. Sunteți clienții noștri și vă mulțumim pentru că ne susțineți și ne apreciați. Pentru noi nu e o statistică, e o poveste a fiecărui client care a ales să ne viziteze, un musafir primit cu drag în locația noastră, pe care nu-l putem lăsa să plece fără a ne asigura că va mai reveni, iar dacă ceva nu a fost în regulă, să ne permită să reparăm. O vom face negreșit! Echipa Taverna Dogarilor vă mulțumește pentru fiecare apreciere…” a transmis Honoria Rațiu, managerul restaurantului Taverna Dogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: