-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Clienții au decis: Taverna Dogarilor, cel mai bun restaurant din Bistrița!

Un site care „ține evidența” celor mai bune restaurante din fiecare zonă de pe glob, a oferit o insignă și unui local bistrițean. Pe baza recenziilor clienților, Taverna Dogarilor a fost desemnat „cel mai bun restaurant din Bistrița”.

Clienții care servesc masa în diferite localuri din lume întreagă, pot oferi recenzii legate de calitatea mâncării sau a serviciului oferit de acestea.

Pe site-ul restaurantguru.com există recenzii cu privire la localuri de pe întreg globul. Iar site-ul oferă câte o insignă restaurantelor care primesc cele mai bune recenzii, în fiecare zonă.

Zilele trecute, și Bistrița a avut un local care a primit o astfel de insignă.

Conform restaurantguru.ro, Taverna Dogarilor este „cel mai bun restaurant din Bistrița”, bazat pe recenzia clienților.

Dacă vizitezi Bistrița, neapărat trebuie să mergi la acest local, mai ales dacă e final de vară și început de toamnă”, apare scris pe site în dreptul Tavernei Dogarilor.

Unii dintre clienți l-a desemnat ca fiind „unul dintre cele mai bune restaurante din România”. Taverna Dogarilor s-a plasat așadar pe locul I din 169 de localuri din zona noastră.

 

Taverna Dogarilor a primit o insignă ca fiind Cel mai bun restaurant în Bistrița pe baza recenziilor clienților! Mulțumim mult! Ne onorează și ne dă curaj să continuăm!”, a fost anunțul postat pe pagina de Facebook a localului.

Ne-ați lăudat când am sclipit, dar ne-ați ajutat să vedem și unde greșim. Sunteți clienții noștri și vă mulțumim pentru că ne susțineți și ne apreciați. Pentru noi nu e o statistică, e o poveste a fiecărui client care a ales să ne viziteze, un musafir primit cu drag în locația noastră, pe care nu-l putem lăsa să plece fără a ne asigura că va mai reveni, iar dacă ceva nu a fost în regulă, să ne permită să reparăm. O vom face negreșit! Echipa Taverna Dogarilor vă mulțumește pentru fiecare apreciere…” a transmis Honoria Rațiu, managerul restaurantului Taverna Dogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: