24.1 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Clipe grele în familia primarului din Parva: Angelika, studenta cautată în Sibiu, verisoara lui Ioan Strugari

Angelika, studentă la Teologie, în Sibiu, este dată dispărută de aproape o lună. Tânăra de 25 de ani este verișoara primarului din Parva, Ioan Strugari. ”Sperăm, sperăm să găsească ceva! Orice, dar să fie!” a declarat acesta, pentru Bistrițeanul.ro

Studenții din Sibiu s-au alăturat polițiștilor și altor salvatori, în căutarea unei tinere de 25 de ani. Angelika Claudia Maurer ar fi plecat în data de 8 februarie de la căminul situat pe Bulevardul Victoriei, îndreptându-se spre Calea Poplăcii – Pădurea Dumbrava.

La facultate NU a mai ajuns. După o săptămână de absențe, profesorii ar fi sunat-o pe mama acesteia, întrebând-o ce s-a întâmplat cu ANgelika. ATunci au realizat că tânăra dispăruse și s-a dat alarma.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ 10 zile, sora sa, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată” spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform oradesibiu.ro.

După mobilizarea a zeci de persoane în căutarea ei, i-au fost găsite câteva dintre obiecte: telefon, portofel, ochelari.

Angelika, verișoara primarului din Parva

Tânăra dispărută din Sibiu este verișoara primarului din comuna Parva.

Mama ei și tatăl meu sunt frați. Deci ea e verișoara mea. Mama ei s-a căsătorit cu un sas și s-au mutat la Brașov. Acolo s-a născut Angelika.

Ea era studentă – la master, plecată la Sibiu, tocmai de aceea mama ei nu a știut că lipsește, până când nu au sunat-o de la Universitate, deoarece NU obișnuia să absenteze. Abia apoi s-a dat alarma că e dispărută și au început căutările.

Inițial, ne-am gândit că poate a plecat cu vreun băiat, că vezi că așa te gândești, dar acum, că i-au găsit din obiecte, deja lucrurile se complică.

Sperăm să găsească ceva! Asta facem, sperăm! Să găsească ceva, ORICE, dar să găsească. Indiferent ce! Că așa…e greu…!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Strugari.

Angelika mai are trei frați, iar tatăl acesteia e decedat.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Dacă v-ați fi documentat mai bine, ați fi aflat că Veronika studia la Facultatea de Teologie Protestantă. Deci, Mitropolia Ardealulului, dacă vă referiți la cea Ortodoxă, ce treabă ar avea? E fain să dai așa, știri bombă, care să întâteze populația. În plus, la căutarea ei voluntarii au fost colegi de facultate, la ULBS, toate confesiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...