21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Se deschide RING CLUB! Mâine seară, pe str. CR Vivu din Bistrița! Shoturi de Tequila GRATIS pentru primii sosiți!

Bistrița mai are de mâine seară un club, care promite muzică bună, o amenajare de excepție și distracție cât cuprinde, de seara și până dimineața, în weekenduri! Noul club se va numi RING CLUB și este amenajat în locul unde a funcționat clubul Atmosphere, pe str. C.R. Vivu, nr. 5, din Bistrița!

Un ring de dans imens, un bar uriaș, astfel încât să fie loc de distracție pentru toată lumea care va căuta distracția de mâine seară în RING CLUB, cel mai nou club de dans din oraș. RING Club se va deschide mâine seară, 17 Decembrie, ora 22.00. Primii sosiți, adică cei care ajung în club până la ora 23.30 vor primit shoturi GRATIS de Tequila din partea casei.

Amenajarea interioară este una unică, inedită, nouă pentru Bistrița, iar sistemul de sonorizare este unul performant, astfel încât muzica bună să se audă excelent în orice colț al clubului. DJ-ul va alege muzică de dans, toate hiturile la modă, iar playlist-ul se dorește a fi unul fără manele. Publicul va dicta ritmul și va primi exact muzica care îl face să vibreze și să se distreze.

Anca Cherecheș, tânăra care administrează clubul, spune că barul, care are și el parte de-o amenajare spectaculoasă, are prețuri bune, astfel încât oricine să-și poată permite să consume băutura preferată, care include de la șampanii scumpe, de câteva mii de lei, și până la vinul locale sau vinuri premium – dar la prețuri decente, deloc exagerate.

Așadar, de mâine seară mai puteți adăuga un club pe lista locurilor de distracție din Bistrița: RING CLUB! Va fi deschis în weekenduri, inclusiv de sărbători, iar distracția va începe la ora 22.00 și poate să se întindă până la 6 dimineața.

Pentru REZERVĂRI puteți suna la tel. 0740.527.244

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...