26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Clujenii și mureșenii își trimit cazurile grave de Covid la spitalul din Bistrița, la ATI

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a primit în ultima perioadă mai mulți pacienți cu Covid, în stare gravă, din alte județe. Și-au trimis pacienți la noi spitalele din Baia Mare, Cluj, Mureș sau Vatra Dornei.

Scăderea din ultima perioadă a numărului de bolnavi de Covid care necesită internare în județul nostru a aerisit în sfârșit Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Așa se face că spitale din Baia Mare, Cluj, Mureș sau Vatra Dornei și-au trimis bolnavii la noi.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, în ultima perioadă au fost internați în secția Anestezie Terapie-Intensivă 4 pacienți din Baia Mare, Cluj, Mureș și Vatra Dornei. În momentul de față mai sunt două persoane internate la ATI din Baia Mare și încă o persoană din Gilău, care a fost la ATI. Starea acestaia s-a îmbunătățit, fiind transferat în secția Covid.

Locurile dedicate Covid de la Terapie Intensivă au fost reduse, conducerea unității medicale lăsând doar 8, care sunt ocupate momentan. În secția Covid sunt internate 29 de persoane deja confirmate cu Covid și alți 15 suspecți.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...