14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Măriri de salarii la Consiliul Județean? Nici vorbă! Radu Moldovan: „Salariile în CJ sunt civilizate”

Întrebat dacă va mări anul acesta salariile din Consiliul Județean, președintele Radu Moldovan a precizat că acestea sunt civilizate și că instituția nu are resursele necesare pentru asta.

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat la Bistrițeanul Live că nu are de gând să mărească salariile în instituție, pe care le cataloghează drept „civilizate”. Acestea nu au fost mărite de câțiva ani buni, spune Radu Moldovan:

„Nu sunt resursele necesare (n.r. pentru mărirea salariilor), iar în momentul de față salariile în Consiliul Județean sunt civilizate. Eu nu am mai mărit salariile la Consiliul Județean din 2016-2017 când s-a implementat noua lege a salarizării”.

Mai mult, acesta a vorbit de presupuse restructurări, însă asta se va întâmpla doar dacă Guvernul va decide să taie fondurile administrațiilor locale.

„În funcție de buget, s-ar putea să se întâmple și astfel de lucruri. În momentul de față eu nu am luat în calcul astfel de lucruri, pentru că sunt genul de om care creează locuri de muncă, ca să ajute oameni. Dar după cum merg lucrurile cu actualul Guvern, dacă vor decide să taie fondurile administrației locale, eu nu am ce face decât să mă încadrez în ceea ce voi avea”, a explicat Radu Moldovan.

Acesta s-a referit și la afirmațiile prefectului Stelian Dolha, care a afirmat că un jurist din instituția pe care o conduce ia cu 1.500 de lei mai puțin decât unul din Consiliul Județean. Radu Moldovan a spus că este exclus să fie diferențe de salarii așa mari între instituții, fiind vorba despre posturi similare, cu experiență similară.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?