18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Modernizarea traseului Gării-Năsăudului, blocată la Consiliul de Soluționare al Contestațiilor, de un abonat la licitațiile publice

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a anulat câștigătorul desemnat de Primăria Bistrița în cadrul lucrărilor de reconfigurare a axei Gării – Năsăudului din Bistrița și a decis o reevaluare a ofertelor celor ajunși în finală. Contestatorul este MIS Grup, un constructor abonat la licitațiile publice.

Anul trecut, Primăria Bistrița a dat drept câștigătoare a licitației pentru modernizarea axei Winmarkt – Han, Asocierea dintre DIMEX 2000 Company, Ascensor Advertising, Mediacom-Net, Metaller Energy și Dianova Instal.

MIS GRUP, constructor ce pare să se fi abonat la licitațiile publice din județ, este una dintre firmele cu care s-a bătut DIMEX 2000 Company la această licitație. Și cum potul e mare, MIS Grup nu s-a lăsat și a contestat rezultatul licitației la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Culmea, CNSC cere autorității contractante, în cazul acesta Primăria Bistrița, să reevalueze ofertele.

„În aceste condiții, Consiliul constată că se impune admiterea, în parte, a constestației formulate de către MIS Grup în ceea ce privește evaluarea propunerii financiare a acesteia pentru Lotul 1 (…) Va obliga autoritatea contractantă la continuarea procedurii de atribuire în cauză cu reevaluarea ofertei financiare aparținând MIS Grup” – arată CNSC în decizia sa cu numărul 2794 din 17 decembrie, conform bistrițabusiness.ro.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz, cert este că demararea lucrării va fi întârziată serios…

Reconfigurarea și modernizarea traseului Str. Gării – B-dul Decebal – Str. Andrei Mureșanu – Str. Năsăudului (de la Winmarkt la Han), o investiție estimată la 48,4 mil. lei., este un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Legi romanesti de c*cat ! Ar trebui facute societati publice ale statului si toate lucrarile din sistemul public, sa se faca fara nici o licitatie, sa fie executate de institutiile publice ale statului. Licitatiile sa se faca numai pentru lucrarile private, unde n-au decat privatii sa se conteste si reconteste pana le-or sari ochii din cap ! Asa, in actuala forma de legi de rahat … se fac tot felul de licitatii… contestatii peste contestatii la aceste licitatii si ceea ce se propune ” astazi „… se va realiza peste 10 ani… poate 20… cand cu siguranta NU MAI TREBUIE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...