1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Cocktail PARTY, sâmbătă, 25 iunie, la Taverna Dogarilor: Cu deserturi speciale, după rețete din India!

Se anunță un coctail party cu totul special, mâine – sâmbătă, 25 iunie – la Taverna Dogarilor! Sourav Buny, bucătarul sosit din India la Bistrița de câteva luni de zile, are de gând să ne răsfețe cu delicioase deserturi preparate după rețete din India!

Nu aveți voie să ratați mâine, 25 iunie, petrecerea de la Taverna Dogarilor! Are toate ingredientele unei distracții de noapte, iar bucătarul sosit aici din India are de gând să ne surprindă cu rețete deosebite.

Primul meu job a fost direct în bucătărie, la restaurantul unchiului meu, în Goa. Bineînțeles, am început cu spălatul pe jos și spălatul vaselor. Apoi am trecut la curățat legume și fructe. Ulterior, am învățat cum să gătesc”, povestea Buny, anul trecut pentru Bistrițeanul.ro.

Deși a lucrat și într-un restaurant în care se găteau preparate japoneze și coreene, Buny a rămas „fidel” stilului indian. Am gătit exclusiv mâncare indiană. Nu am încercat să gătesc și altceva, chiar dacă aș fi avut ocazia”, povestea bucătarul indianul.

Buny, bucătarul indian de la Taverna Dogarilor, vrea să ne îndrăgostim de mâncarea picantă

Mâine își va surprinde oaspeții de la Taverna Dogarilor cu preparate „decupate” din renumitele meniuri ale Indiei. Adică iaurt și fructe din belșug, în combinații cuceritoare:

Avem parte de cocktail-uri, deserturi pe bază de fructe, iaurturi și granola fără zahăr, care vă vor răcori după-amiaza și seara exact pe placul vostru”, a anunțat managerul Honoria Rațiu de la Taverna Dogarilor.

Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să faceți rezervare la numărul 0363.40.12.73 sau 0745.27.12.71.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...