12.4 C
Bistrița
joi, septembrie 29, 2022

Cocktail PARTY, sâmbătă, 25 iunie, la Taverna Dogarilor: Cu deserturi speciale, după rețete din India!

Se anunță un coctail party cu totul special, mâine – sâmbătă, 25 iunie – la Taverna Dogarilor! Sourav Buny, bucătarul sosit din India la Bistrița de câteva luni de zile, are de gând să ne răsfețe cu delicioase deserturi preparate după rețete din India!

Nu aveți voie să ratați mâine, 25 iunie, petrecerea de la Taverna Dogarilor! Are toate ingredientele unei distracții de noapte, iar bucătarul sosit aici din India are de gând să ne surprindă cu rețete deosebite.

Primul meu job a fost direct în bucătărie, la restaurantul unchiului meu, în Goa. Bineînțeles, am început cu spălatul pe jos și spălatul vaselor. Apoi am trecut la curățat legume și fructe. Ulterior, am învățat cum să gătesc”, povestea Buny, anul trecut pentru Bistrițeanul.ro.

Deși a lucrat și într-un restaurant în care se găteau preparate japoneze și coreene, Buny a rămas „fidel” stilului indian. Am gătit exclusiv mâncare indiană. Nu am încercat să gătesc și altceva, chiar dacă aș fi avut ocazia”, povestea bucătarul indianul.

Buny, bucătarul indian de la Taverna Dogarilor, vrea să ne îndrăgostim de mâncarea picantă

Mâine își va surprinde oaspeții de la Taverna Dogarilor cu preparate „decupate” din renumitele meniuri ale Indiei. Adică iaurt și fructe din belșug, în combinații cuceritoare:

Avem parte de cocktail-uri, deserturi pe bază de fructe, iaurturi și granola fără zahăr, care vă vor răcori după-amiaza și seara exact pe placul vostru”, a anunțat managerul Honoria Rațiu de la Taverna Dogarilor.

Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să faceți rezervare la numărul 0363.40.12.73 sau 0745.27.12.71.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...