14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Cocktail PARTY, sâmbătă, 25 iunie, la Taverna Dogarilor: Cu deserturi speciale, după rețete din India!

Se anunță un coctail party cu totul special, mâine – sâmbătă, 25 iunie – la Taverna Dogarilor! Sourav Buny, bucătarul sosit din India la Bistrița de câteva luni de zile, are de gând să ne răsfețe cu delicioase deserturi preparate după rețete din India!

Nu aveți voie să ratați mâine, 25 iunie, petrecerea de la Taverna Dogarilor! Are toate ingredientele unei distracții de noapte, iar bucătarul sosit aici din India are de gând să ne surprindă cu rețete deosebite.

Primul meu job a fost direct în bucătărie, la restaurantul unchiului meu, în Goa. Bineînțeles, am început cu spălatul pe jos și spălatul vaselor. Apoi am trecut la curățat legume și fructe. Ulterior, am învățat cum să gătesc”, povestea Buny, anul trecut pentru Bistrițeanul.ro.

Deși a lucrat și într-un restaurant în care se găteau preparate japoneze și coreene, Buny a rămas „fidel” stilului indian. Am gătit exclusiv mâncare indiană. Nu am încercat să gătesc și altceva, chiar dacă aș fi avut ocazia”, povestea bucătarul indianul.

Buny, bucătarul indian de la Taverna Dogarilor, vrea să ne îndrăgostim de mâncarea picantă

Mâine își va surprinde oaspeții de la Taverna Dogarilor cu preparate „decupate” din renumitele meniuri ale Indiei. Adică iaurt și fructe din belșug, în combinații cuceritoare:

Avem parte de cocktail-uri, deserturi pe bază de fructe, iaurturi și granola fără zahăr, care vă vor răcori după-amiaza și seara exact pe placul vostru”, a anunțat managerul Honoria Rațiu de la Taverna Dogarilor.

Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să faceți rezervare la numărul 0363.40.12.73 sau 0745.27.12.71.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: