12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO – Ioan Turc: Gala UNITER, cel mai important eveniment din ultimii 30 de ani! Montăm două ecrane pentru transmitere

Gala UNITER va avea loc anul acesta la Bistrița. Turc a desemnat-o drept cel mai important eveniment din ultimii 30 de ani: „Am vrut să avem această gală din două motive. Primul e ca bistrițenii să intre în contact cu lumea bună. Iar al doilea…”

Bistrița va găzdui ediția cu numărul 30 a Galei UNITER. Evenimentul va avea loc în data de 4 iulie 2022.

Bistrița găzduiește în premieră Gala UNITER! Iată nominalizările

Ediția din acest an este dedicată memoriei regretatului actor Ion Caramitru, conceptul artistic fiind semnat de regizorul bistrițean Radu Afrim.

Gala Premiilor UNITER, între trecut și viitor: Conceptul artistic, semnat de regizorul Radu Afrim

Primarul Ioan Turc a numit evenimentul ca fiind cel mai important din ultimii 30 de ani. Sunt două motive pentru care a „ținut” să fie organizat la Bistrița.

Am dorit ca bistrițenii să aibă ocazia să intre în contact cu lumea bună a teatrului aici, la Bistrița. Și totodată, acest eveniment va promova orașul nostru”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Evenimentul va debuta cu primirea invitaților, pe covorul roșu, iar apoi se va „muta” în Palatul Culturii.

Vom monta un ecran în fața Palatului Culturii și vom amenaja acolo, cred că undeva până în 500 de locuri. De asemenea vrem să amplasăm un ecran uriaș și în zona pietonală. Este cel mai important eveniment cultural din ultimii 30 de ani!”, a declarat Ioan Turc, primarul Bistriței.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. F.talentat, mai putin in administratie! Facu ce facu si in loc de reorganizarea si curatenia promisa face exact contrariul. Persoane cercetate penal pe care le ajuta sa-si pastreaze aceleasi functii ( nu dati vina pe instanta!) pentru a-si aranja documentele compromitatoare si a-si acoperi ilegalitatile. Curat murdar dle! Iar pentru a potoli nemultumirile celorlati functionari carora nu le convine sa fie bagati in aceiasi oala, a inceput operatiunea Vouchere de vacanta pentru toti. Dar ce zic eu vouchere, direct bani oferiti de instanta bistriteana in totala contradictie cu legea. Un exemplu cat se poate de relevant ca harhitecta este ferm sustinuta de persoane cu infuenta si nici macar nu se sfieste sa arate acest lucru.
    In totala contradictie cu solutiile altor instante , la ce s-a mai gandit consiliul baietilor destepti ,frumosi si liberi de orice scrupul, sa introduca actiuni individuale( desi sunt facute sub egida sindicatului). 1.- dispersarea raspunderii magistratilor. Fiind sute se actiuni individuale acestea vor fi repartizate mai multor instante, care se vor sustine in virtutea „practicii” instantei anterioare. 2. Mai multi clienti pentru avocati , mai multi bani din contracte cu actiuni copy-paste .3. Activitatea instanei va atige apogeul aprecierilor cu nr. de dosare solutionate!
    Cine va suporta aceste cheltuieli?! -Populimea!
    Apreciind , motivarea instantei cum ca, primaria era obligata sa cuprinda in buget aceste cheltuieli- fara sa dea insa sursa acestei obligatii-, sper ca Curtea de conturi va nominaliza persoanele care se fac raspunzatoare , pentru recuperarea sumelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...