2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu generos și aerisit pot profita de spațiile expoziționale exterioare oferite de Centrul Comercial FILEXPO. Centrul situat pe șoseaua de centură pune la dispoziție și spații interioare generoase pentru închiriat.

O expoziție permanentă într-o locație intens tranzitată este visul oricărui producător sau distribuitor de mașini, utilaje sau alte produse pentru care expunerea e totul.

Centrul Comercial FILEXPO, situat pe șoseaua de centură, vine în întâmpinarea producătorilor sau distribuitorilor cu un spațiu expozițional exterior de 4.500 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziție și 200 de locuri de parcare.

Astfel, cei care aleg să își expună produsele acolo beneficiază de tranzitul intens, dar și de atenția clienților magazinului de 1.000 de metri pătrați cu produse de bază și pentru casă și grădină deschis de cei de la FILEXPO.

Ideea celor de la FILEXPO a luat naștere tocmai din dorința de a sprijini producătorii locali, dar și companiile mici și mijlocii care au nevoie de spațiu de expunere.

„Ne adresăm și companiilor mici și mijlocii care produc sau comercializează diverse unelte sau mașinării, spre exemplu cele agricole, unde cererea este una foarte mare și noi nu avem la nivel județean un parc auto de acest gen. Noi credem că oamenii vor fi mai interesați și vor cumpăra mai mult dacă sunt expuse într-un spațiu optim”, precizează reprezentanții centrului comercial.

Nici comercianții de food & drinks nu sunt uitați, astfel că foodtruck-urile sunt și ele binevenite în curtea generoasă a centrului comercial. Reprezentanții acestuia au planuri mari și vor să organizeze acolo și târguri și expoziții sezoniere.

Expunerea exterioară este însoțită și de servicii de consultanță pentru produsele expuse. Pe cei de la FILEXPO îi puteți găsi pe pagina de Facebook sunând la numărul de telefon 0744355428 sau trimițând un e-mail la [email protected]

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...