2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cofetăriile Cristina: Rețete savuroase și inedite, la Bistrița Mariage Fest

Care sunt torturile și prăjiturile la modă pentru nunta anului 2019, cu ce deserturi savuroase ar trebui să-i impresioneze mirii pe nuntași sau ce nu ar trebui să lipsească de pe mesele invitaților – ne-a dezvăluit Cristina Istrate, managerul Cofetăriilor Cristina, prezente la Bistrița Mariage Fest.

Moda e atât de liberă, surprinzătoare și variată încât, la urma urmei, devine dificil să alegi: noi le propunem clienților să îmbrățișeze ceea ce își doresc și le place. Cofetăriile Cristina mizează pe tortul Pavlova – o rețetă nouă în portofoliu, preparată din bezea, cremă de vanilie și fructe de pădure”, mărturisește Cristina Istrate, managerul Cofetăriilor Cristina.

Sunt la mare căutare și torturile cu fructe sau cele decorate cu flori de marțipan: aici măiestria cofetarilor și a decoratorilor își pune amprenta în mod esențial, iar din mâinile lor ies adevărate opere de artă”, admite Cristina Istrate, adăugând că se poartă și candy-bar-urile cu foarte variate și atrăgătoare mini-deserturi.

Mini-brioșe, cake-pops, mini-ciocolatină sau mini-Pavlova, prăjituri Sarah Bernhardt, dar și mini-torturi, cu decorațiuni compuse din inițialele mirilor sau figurine pe care și le doresc ei – toate pot fi gustate și admirate la Hotel Metropolis.

În spatele acestor minunății se află câteva rețete franțuzești extrem de gustoase, iar clienții se pot delecta și cu diferitele variante de mousse de ciocolată cu lapte, ciocolată albă, caramel, inserții de fructe și decorațiuni din jeleuri făcute în laboratoarele cofetăriei.

Cei care visează și deserturi sănătoase din fructe, găsesc aici o gamă spectaculoasă de „sculpturi” în portocale, pepene verde, ananas sau kiwi:

Cofetăriile Cristina s-au pregătit pentru Bistrița Mariage Fest și cu o rețetă nouă de prăjitură de casă: „Pentru că știm că nicio prăjitură, oricât de sofisticată, nu are gustul și savoarea prăjiturilor făcute ca acasă, după rețetele învățate de mama de la bunica, îmbunătățite și experimentate în zeci de bucătării, le oferim viitorilor miri cele mai bune prăjituri de casă. Avem și o noutate, în acest an: mama a descoperit recent o nouă rețetă, se numește Furtună în Deșert și are o cremă grozavă din lapte și ciocolată…

Și decorurile sunt importante, astfel încât dulciurile vin la pachet cu o mare varietate de suporturi: „Totul este în funcție de ceea ce își doresc mirii, în funcție și de sala în care se desfășoară nunta. Le putem oferi prăjiturile frumos aranjate pe oglinzi sau suport de sticlă, dar avem la dispoziție și suporturi aurite, avem și cele două balansoare care se pot încadra pe mese…”, a mai precizat Cristina Istrate.

Astăzi între orele 10:00 – 19:00 și duminică, între orele 10:00 – 17:00, puteți profita și de discountul de 10% oferit de Cofetăriile Cristina la contractele încheiate în perioada târgului Bistrița Mariage Fest!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...