23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: Înghețată delicioasă, pentru orice nuntă de vis, de la Gelateria Aniela!

Ce poate fi mai plăcut, în toiul unui eveniment animat de oameni care dansează și se distrează însuflețiți de entuziasm, decât o porție de înghețată delicioasă și răcoritoare – așa cum numai la Gelateria Aniela ai onoarea să mănânci?!

La Bistrița Mariage Fest aveți ocazia să gustați personal și să vă convingeți că faima înghețatei Aniela este pe deplin meritată!

Standul Gelateriei Aniela vă așteaptă cu oferte incredibil de gustoase! Înghețată de caramel sărat, înghețată de nucă de cocos, mango, fistic sau nucă, dar și înghețată de fructe de pădure, vanilie și ciocolată. Acestea sunt doar câteva dintre specialitățile pe care le puteți încerca la târgul de nunți deschis pe toată durata zilei de azi, până duminică, 3 februarie, la ora 17:00.

Nu am avut deocamdată solicitări să facem torturi pentru miri, de mari dimensiuni, din înghețată. Nici nu ar ieși atât de mari și sofisticate cum sunt cele de patiserie. În plus, la asemenea evenimente sunt mai potrivite porțiile mici de înghețată, iar noi suntem pregătiți să ne prezentăm cu vitrina de înghețată, gelato-barul, cum îl numim noi, și să-i servim pe nuntași când doresc, cu înghețată proaspătă și delicioasă”, a precizat Aniela Vălean, managerul gelateriei.

La târgul de nunți de la Metropolis am avut ocazia să ne îndulcim cu cea mai bună înghețată de la gelateria Aniela, pe care o recomandăm pentru fiecare nuntă. Un stand minunat amenajat, iar înghețata un deliciu!”, a admis una dintre doamnele din Bistrița care s-au perindat pe la Bistrița Mariage Fest.

Despre deliciile produse la Gelateria Aniela puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

Măr copt, cu nuci și caramel și ceaiuri cu arome asiatice, numa’ bune pentru vremea de afară! La Gelateria Aniela

NE-BU-NI-E! Înghețata fierbinte, noul deliciu oferit de Gelateria Aniela

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...