14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

FOTO. Îndrăznește să fii diferit și natural! Euforia Floral Boutique îți demonstrează cât e de simplu

Merită să dați o raită azi și mâine pe la Hotel Metropolis: Euforia Floral Boutique participă la Bistrița Mariage Fest cu câteva spectaculoase buchete de mireasă, dar și flori pentru domnișoarele de onoare sau nașele care însoțesc mireasa, butoniere, coronițe și aranjamente florale naturale, inovatoare și pline de culoare – pentru nunți, botezuri sau diferite evenimente corporate!

Anul acesta ne-am pregătit cu multe figuri geometrice și aranjamente florale deosebite încadrate în structuri dreptunghiulare, pătrate, cercuri sau triunghiuri. Participând la diferite concursuri de specialitate, am ocazia să intru în legătură cu mulți profesori și designeri floriști internaționali. Sper să devină o tendință și la noi, să renunțăm la clasicele sfeșnice și să avem curajul să fim inventivi și originali”, a povestit Alexandra Gîța, designerul care, în 2018 a urcat pe podium, cucerind locul III la Cupa României de Artă Florală.

Am încercat să venim cu propuneri noi. Optăm și anul acesta pentru sticlă și oglindă, astfel încât aranjamentele să fie cât mai vizibile și aerisite, totodată… Am inclus în aranjamentele florale și culoarea anului, coralul, fără să neglijăm rozul, preferat, de regulă, de mirese…”, subliniază Alexandra Gîța.

Un aspect important și definitoriu pentru Euforia Floral Boutique este faptul că în aranjamentele și buchetele create aici se folosesc obligatoriu flori naturale: trandafiri, anemone, ranuculus – o floare foarte delicată și frumoasă, hortensii, clematis, mimoze… „Încercăm mereu să fim diferiți, conform motto-ului nostru: Îndrăznește să fii diferit, îndrăznește să fii natural…

În perioada târgului Bistrița Mariage Fest la Euforia Floral Boutique aveți parte de o reducere de 10% și, mai mult, la contractele încheiate se oferă și bonusuri surpriză.

Ca să vă convingeți personal de priceperea și talentul cu care se creează la Euforia Floral Boutique – sunteți invitați astăzi, 2 februarie, de la ora 14:00, la Hotel Metropolis: aveți ocazia de a asista la o demonstrație practică și o prezentare a două buchete de mireasă: unul rotund și unul curgător! 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...