25.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

FOTO. Îndrăznește să fii diferit și natural! Euforia Floral Boutique îți demonstrează cât e de simplu

Merită să dați o raită azi și mâine pe la Hotel Metropolis: Euforia Floral Boutique participă la Bistrița Mariage Fest cu câteva spectaculoase buchete de mireasă, dar și flori pentru domnișoarele de onoare sau nașele care însoțesc mireasa, butoniere, coronițe și aranjamente florale naturale, inovatoare și pline de culoare – pentru nunți, botezuri sau diferite evenimente corporate!

Anul acesta ne-am pregătit cu multe figuri geometrice și aranjamente florale deosebite încadrate în structuri dreptunghiulare, pătrate, cercuri sau triunghiuri. Participând la diferite concursuri de specialitate, am ocazia să intru în legătură cu mulți profesori și designeri floriști internaționali. Sper să devină o tendință și la noi, să renunțăm la clasicele sfeșnice și să avem curajul să fim inventivi și originali”, a povestit Alexandra Gîța, designerul care, în 2018 a urcat pe podium, cucerind locul III la Cupa României de Artă Florală.

Am încercat să venim cu propuneri noi. Optăm și anul acesta pentru sticlă și oglindă, astfel încât aranjamentele să fie cât mai vizibile și aerisite, totodată… Am inclus în aranjamentele florale și culoarea anului, coralul, fără să neglijăm rozul, preferat, de regulă, de mirese…”, subliniază Alexandra Gîța.

Un aspect important și definitoriu pentru Euforia Floral Boutique este faptul că în aranjamentele și buchetele create aici se folosesc obligatoriu flori naturale: trandafiri, anemone, ranuculus – o floare foarte delicată și frumoasă, hortensii, clematis, mimoze… „Încercăm mereu să fim diferiți, conform motto-ului nostru: Îndrăznește să fii diferit, îndrăznește să fii natural…

În perioada târgului Bistrița Mariage Fest la Euforia Floral Boutique aveți parte de o reducere de 10% și, mai mult, la contractele încheiate se oferă și bonusuri surpriză.

Ca să vă convingeți personal de priceperea și talentul cu care se creează la Euforia Floral Boutique – sunteți invitați astăzi, 2 februarie, de la ora 14:00, la Hotel Metropolis: aveți ocazia de a asista la o demonstrație practică și o prezentare a două buchete de mireasă: unul rotund și unul curgător! 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...