10.3 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Dezamăgire și dezgust: Oameni fără conștiință

„Am făcut un apel public către consilierii PSD ca să nu mai gireze excesele absurde ale primarului Ovidiu Crețu și ale viceprimarului Cristian Niculae. Mă refer la aruncarea altor milioane de lei din buzunarul public al cetățenilor – în gaura neagră numită pârtia de schi…”, a precizat Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc s-a declarat „dezamăgit și dezgustat” de modul în care consilierii PSD s-au comportat în ședința de Consiliu Local.

Liderul liberal s-a referit la apelul la responsabilitate pe care l-a adresat consilierilor PSD, înaintea ședinței de Consiliu Local:

„Puteți risipi milioane de lei printr-o apăsare de buton. Fiți responsabili!” – rugămintea liderului PNL Ioan Turc pentru consilieri

Acești oameni demonstrează faptul că nu au conștiință, acești oameni demonstrează că se comportă ca o mașină de vot, că se comportă ca un buton aflat la îndemâna executivului Primăriei. Este păcat, pentru că trăiesc în acest oraș, este păcat pentru că răspund într-o bună măsură de prezentul și de viitorul acestui oraș, făcând parte din majoritatea din Consiliul Local”, a mai comentat Ioan Turc.

Cred că acești oameni vor avea exact soarta domnului primar: nu vor pleca la Pro-România sau mai știu eu pe unde, ci se vor duce la pensie, deodată cu domnul primar. O pensie politică anticipată…”, a conchis Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...