19.8 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

Dezamăgire și dezgust: Oameni fără conștiință

„Am făcut un apel public către consilierii PSD ca să nu mai gireze excesele absurde ale primarului Ovidiu Crețu și ale viceprimarului Cristian Niculae. Mă refer la aruncarea altor milioane de lei din buzunarul public al cetățenilor – în gaura neagră numită pârtia de schi…”, a precizat Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc s-a declarat „dezamăgit și dezgustat” de modul în care consilierii PSD s-au comportat în ședința de Consiliu Local.

Liderul liberal s-a referit la apelul la responsabilitate pe care l-a adresat consilierilor PSD, înaintea ședinței de Consiliu Local:

„Puteți risipi milioane de lei printr-o apăsare de buton. Fiți responsabili!” – rugămintea liderului PNL Ioan Turc pentru consilieri

Acești oameni demonstrează faptul că nu au conștiință, acești oameni demonstrează că se comportă ca o mașină de vot, că se comportă ca un buton aflat la îndemâna executivului Primăriei. Este păcat, pentru că trăiesc în acest oraș, este păcat pentru că răspund într-o bună măsură de prezentul și de viitorul acestui oraș, făcând parte din majoritatea din Consiliul Local”, a mai comentat Ioan Turc.

Cred că acești oameni vor avea exact soarta domnului primar: nu vor pleca la Pro-România sau mai știu eu pe unde, ci se vor duce la pensie, deodată cu domnul primar. O pensie politică anticipată…”, a conchis Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...