21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Colecția de infracțiuni a unui bărbat din Feldru i-a adus ani buni după gratii

Un bărbat din Feldru a fost încarcerat ieri în Penitenciarul Bistrița. Acesta a făcut o colecție de infracțiuni, care, la doi ani distanță de la comiterea lor, i-au adus ani buni după gratii.

Polițiștii au bătut ieri la ușa unui bărbat din Feldru pentru a-l escorta până la Penitenciarul Bistrița, unde a fost încarcerat.

Bărbatul, de 32 de ani, se afla în arest la domiciliu, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Faptele au fost comise în 2018 și polițiștii Secției 4 Rurală Beclean nu s-au lăsat până când judecătorii nu l-au pus în arest, măcar la domiciliu.

Astfel, după doi ani de zile, acesta și-a aflat sentința finală.

”La data de 9 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat de 32 de ani, din Feldru. Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 11 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Condamnatul a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Bistriţa” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...