-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Colecția de infracțiuni a unui bărbat din Feldru i-a adus ani buni după gratii

Un bărbat din Feldru a fost încarcerat ieri în Penitenciarul Bistrița. Acesta a făcut o colecție de infracțiuni, care, la doi ani distanță de la comiterea lor, i-au adus ani buni după gratii.

Polițiștii au bătut ieri la ușa unui bărbat din Feldru pentru a-l escorta până la Penitenciarul Bistrița, unde a fost încarcerat.

Bărbatul, de 32 de ani, se afla în arest la domiciliu, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Faptele au fost comise în 2018 și polițiștii Secției 4 Rurală Beclean nu s-au lăsat până când judecătorii nu l-au pus în arest, măcar la domiciliu.

Astfel, după doi ani de zile, acesta și-a aflat sentința finală.

”La data de 9 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat de 32 de ani, din Feldru. Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 11 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Condamnatul a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Bistriţa” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: