6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Colegiul Național ,,Liviu Rebreanu” a primit ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler de la președintele României

Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu” din Bistrița. Festivitatea a avut loc ieri, la Palatul Cotroceni, distincția fiind înmânată directorului CNLR, Monica Halaszi.

Ieri, la Palatul Cotroceni, a avut loc ceremonia de decorare a unor personalități civile, cu prilejul Zilei Naționale a României.

În semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc”, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu”. Și un rol important l-au avut proiectele europene implementate în ultimii ani.

Mulțumim tuturor celor care, prin atitudinea lor, au făcut acest eveniment posibil. Elevii, profesorii (de la fiecare nivel de învățământ), personalul didactic auxiliar, personalul nedidactic, părinții”, se precizează pe pagina de Facebook a Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu”. 

Distincția a fost înmânată de președintele Klaus Iohannis directorului Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”, Monica Halaszi.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Felicitări CNLR ! Felicitări dascălilor și copiilor minunați care în ciuda atâtor dificultăți ale sistemului educativ românesc, țin ștacheta calității la un înalt nivel ! Cu siguranță, meritați din plin această distincție acordată în urma unei analize a unui sistem complex de indicatori și rezultate concrete ale instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: