16.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Complexul Sportiv de la Unirea, cea mai mare investiție din Bistrița-Năsăud, a fost inaugurat

Complexul Sportiv Unirea a fost inaugurat astăzi, într-un eveniment la care au participat înalți demnitari ai statului, politicieni locali și invitați.

În momentul de față este cea mai mare investiție în sport din Bistrița-Năsăud din 1990 până în prezent. Valoarea totală este de 27.3 milioane de euro, adică puțin peste 135 milioane de lei.

Capacitatea sălii este de 3007 locuri, iar executantul principal al lucrării este Frasinul care a reușit să predea „cheia” după puțin mai bine de doi ani de lucrări.

La inaugurare au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud printre care și Emil Radu Moldovan, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ministrul dezvoltării, Cseke Attila, ministrul apărării, Vasile Dâncu, Daniel Suciu, Bogdan Ivan Gruia, Ioan Deneș și alți politicieni.

„O dată cu finalizarea lucrărilor, mi s-a luat o piatră de pe inimă. Am avut o responsabilitate mare, iar acum, când văd lumea de aici mulțumită, îmi dau seama că am făcut lucrurile bine. La început, am constatat că pământul de aici este alunecos. Doar pentru asta s-au forat 660 de piloni de susținere pentru a face complexul bine. Administrez pentru o vreme, dar îmi dau seama că lucrurile rămân după noi. Mi-am făcut datoria pentru județul Bistrița-Năsăud și am scris istorie pentru județ prin această lucrare”, a declarat Traian Larionesi, patronul firmei Frasinul.

Clădirea a fost ridicată cu ajutorul fondurilor guvernamentale alocate.

„Mulțumim Guvernului României care ne-a sprijinit pentru a construi aceast Complex Sportiv, banii investiți de la Guvern fiind în suma de 135 de milioane de lei, iar Consiliul Județean a participat cu suma de 5 milioane de lei”, a declarat Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da să trăiești Maestre .Aveți oameni aveți valoare tot înainte dar sa candidezi la Sângeorz Bai nu vrei sa avem și noi odată un om de valoare în primărie nu toți căței toți lingăi ,te salut văru meu Traian .👍

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...