17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Complexul Sportiv de la Unirea, cea mai mare investiție din Bistrița-Năsăud, a fost inaugurat

Complexul Sportiv Unirea a fost inaugurat astăzi, într-un eveniment la care au participat înalți demnitari ai statului, politicieni locali și invitați.

În momentul de față este cea mai mare investiție în sport din Bistrița-Năsăud din 1990 până în prezent. Valoarea totală este de 27.3 milioane de euro, adică puțin peste 135 milioane de lei.

Capacitatea sălii este de 3007 locuri, iar executantul principal al lucrării este Frasinul care a reușit să predea „cheia” după puțin mai bine de doi ani de lucrări.

La inaugurare au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud printre care și Emil Radu Moldovan, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ministrul dezvoltării, Cseke Attila, ministrul apărării, Vasile Dâncu, Daniel Suciu, Bogdan Ivan Gruia, Ioan Deneș și alți politicieni.

„O dată cu finalizarea lucrărilor, mi s-a luat o piatră de pe inimă. Am avut o responsabilitate mare, iar acum, când văd lumea de aici mulțumită, îmi dau seama că am făcut lucrurile bine. La început, am constatat că pământul de aici este alunecos. Doar pentru asta s-au forat 660 de piloni de susținere pentru a face complexul bine. Administrez pentru o vreme, dar îmi dau seama că lucrurile rămân după noi. Mi-am făcut datoria pentru județul Bistrița-Năsăud și am scris istorie pentru județ prin această lucrare”, a declarat Traian Larionesi, patronul firmei Frasinul.

Clădirea a fost ridicată cu ajutorul fondurilor guvernamentale alocate.

„Mulțumim Guvernului României care ne-a sprijinit pentru a construi aceast Complex Sportiv, banii investiți de la Guvern fiind în suma de 135 de milioane de lei, iar Consiliul Județean a participat cu suma de 5 milioane de lei”, a declarat Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da să trăiești Maestre .Aveți oameni aveți valoare tot înainte dar sa candidezi la Sângeorz Bai nu vrei sa avem și noi odată un om de valoare în primărie nu toți căței toți lingăi ,te salut văru meu Traian .👍

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.