8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Energia solară va asigura independența Sălii Polivalente. Compania ce-i va da numele va prelua o parte din costurile de funcționare

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a confirmat că acea companie care  va da numele Sălii Polivalente va acoperi parte din costurile sale de funcționare. Vor fi amplasate panouri fotovoltaice pe clădire, astfel că va fi asigurată și independența energetică a acesteia.

Consiliul Județean a alocat două milioane de lei pentru panouri fotovoltaice care vor fi amplasate pe acoperișul Sălii Polivalente. Acestea vor asigura independența energetică a sălii. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a confirmat la conferința de presă de la inaugurarea sălii că o companie privată va fa numele sălii. Aceasta își va asuma și o parte din costurile sale de funcționare.

Informația a fost făcută publică pentru prima oară de Bistrițeanul.ro și confirmată astăzi de Radu Moldovan.

„Pentru a face această construcție sustenabilă și a putea eficientiza costuri, în ședința de rectificare bugetară am alocat aproape 2 milioane de lei pentru a pune panouri fotovoltaice. Vom deveni independenți din punct de vedere al energiei electrice și atunci prin parteneriatul pe care îl vom face cu o companie care va vrea să își asocieze numele cu sala vom mai obține alte resurse financiare cu care să acoperim celelalte costuri”, a precizat Radu Moldovan, președintele CJ.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...