2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

SURSE: Numele Sălii Polivalente din Unirea, dat de mediul privat. Cine intră în cursa pentru numirea complexului:

Sala Polivalentă din Unirea nu va primi numele vreunui sportiv sau a unei somități din lumea sportului. Mediul de afaceri îi va alege numele, în urma unei licitații. Aceasta implică inclusiv suportarea unor cheltuieli pe termen lung din partea câștigătorului.

Surse Bistrițeanul.ro spun că în cazul Sălii Polivalente din Unirea – Consiliul Județean va folosi aceeași rețetă ca la BT Arena din Cluj-Napoca.

Mai exact, numele complexului va fi dat în urma unei licitații publice.

Mediul privat va da numele sălii și se va angaja să suporte, pe termen lung, mai multe cheltuieli. Încă nu se știe cum va arăta caietul de sarcini al licitației și nici suma de la care se va porni. Însă printre costurile ce ar urma să fie suportate de câștigător se numără plata însemnelor de pe Sala Polivalentă sau costurile cu utilități sau curățenie.

Potrivit surselor noastre, printre companiile care intenționează să participe la licitație se numără TeraPlast și TeraSteel (companie care a făcut parte din grup până de curând).

Sala polivalentă din Unirea este unul dintre cele mai mari și importante proiecte de acest gen din țară. Are o capacitate de 2.661 de locuri, cu locuri prevăzute pentru persoane cu dizabilități și însoțitori, cu locuri VIP, Business și dedicate presei.

Aceasta a fost prevăzută cu tribune retractabile, care pot oferi încă 640 de locuri în plus pentru spectatori.

Pe coridoare există spații pentru bar de unde pot fi cumpărate băuturi și gustări. A fost amenajat un restaurant generos cu o terasă uriașă. Sala beneficiază de un sistem de sunet și lumini de ultimă generație. Totul este monitorizat video, dintr-o zonă unde are acces inclusiv Jandarmeria pentru supravegherea evenimentelor.

Mai multe despre sala polivalentă puteți citi mai jos:

VIDEO/FOTO: Cu peste 300 de oameni în șantier zilnic, Frasinul se grăbește să predea noua Sală Polivalentă din Unirea

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...