-9.3 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Apel pe rețelele de socializare pentru repararea casei parohiale din Liviu Rebreanu, afectată de un incendiu

Parohia Ortodoxă Română Liviu Rebreanu a făcut apel la enoriași pe o rețea de socializare să sprijine recondiționarea casei parohiale din cartierul năsăudean, afectată de un incendiu zilele trecute.

În urmă cu două zile, un incendiu violent a cuprins casa parohială din Liviu Rebreanu. Doar intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca imobilul să fie salvat. Preotul care locuiește acolo a suferit arsuri în zona capului, iar imobilul a fost afectat destul de serios de flăcări.

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Parohia Ortodoxă Română Liviu Rebreanu s-a mobilizat și cere ajutorul pe rețelele de socializare pentru repararea imobilului, vechi de peste 100 de ani.

„În urma incendiului de la casa parohială, dorim să demarăm o strângere de fonduri pentru recondiționarea acesteia, astfel încât să poată fi din nou locuibilă.

Dacă doriți să sprijiniți financiar printr-o donație, vă punem la dispoziție contul deschis în lei la BCR – Cont IBAN: RO36RNCB0040169324290001. Titular: Parohia Ortodoxă Română Liviu Rebreanu. Urmașii lui Ion al Glanetașului vă sunt recunoscători”, este mesajul transmis de Parohia Ortodoxă Română.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...