25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Bietele online pentru retragerea lui Elisei s-au epuizat într-o oră! Cum poți intra în posesia unuia din cele 300 rămase

A fost bătaie mare pe biletele evenimentului de retragere a Valentinei „Alice” Ardean Elisei, ieri seară. În doar o oră, nu mai existau locuri disponibile. Oamenii au fost revoltați, comentând pe pagina de Facebook a clubului.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud face un gest imens la inaugurarea noii săli polivalente din Unirea. Clubul organizează meciul de retragere a unei mari jucătoare de handbal: Valentina Ardean Elisei, cu sala plină.

Biletele au valoare 0 și sunt – practic – invitații. Acesta este modul în care clubul a ales să primească public la evenimentul din 16 august, ora 16:00, la noua sală polivalentă de la Unirea.

Astăzi, 4 august, doritorii pot să facă rost de invitații doar fizic, de la sediul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, de pe strada Grigore Bălan, nr. 11.

Restul invitațiilor rezervate pentru persoanele care nu au putut sau nu au apucat să le comande online vor fi eliberate începând cu ora 09:00.

Pentru fiecare persoană pot fi eliberate de la una până la trei bilete cu valoare zero. Pe același link vor fi împărțite și invitațiile la turneul internațonal care are loc la Bistrița.

Cine este Valentina Ardean Elisei?

Valentina Ardean Elisei a câștigat în carieră Challenge Cup, Cupa României, Supercupa României, Cupa Cupelor, Cupa EHF, Trofeul Campioanelor EHF.

Alături de echipa națională a obținut medalia de aur la Campionatul European pentru Tineret din Franta, argint la Campionatul Mondial din Rusia în 2005, bronz la Campionatul European din Danemarca/Norvegia 2010 și bronz la Campionatul Mondial din Danemarca 2015.

Ca sportiv, a fost în anul 2004 – Golgeter în Liga Naționala a României, 2005 – Cea mai bună extremă stângă la Campionatul Mondial din Rusia. În 2007- Golgeter Cupa Cupelor EHF, în 2008 – Cea mai bună extremă stânga la Campionatul European din Macedonia, iar în 2015 – Cea mai bună extremă stânga la Campionatul Mondial din Danemarca.

A participat cu echipa la Jocurile olimpice de vară de la Beijing 2008 și la Olimpiada de la Rio – 2016.

Este din anul 2000 Maestru al Sportului. A primit în anul anul 2002 distincția de Cetățean de Onoare al municipiului Deva și în 2006 pe cea de Cetățean de Onoare al municipiului Focșani. De anul trecut este și cetățean de onoare al Craiovei.

În 2006 a primit Ordinul Meritul Sportiv în clasa a II a iar în anul 2011 – Medalia Meritul Sportiv în clasa a II a 2011- Maestru Emerit al Sportului.

Este din anul 2016 antrenor de handbal. Deține un master în Management și Sport și un altul în Managementul organizațiilor și evenimentelor sportive.

După meciul de retragere, la Bistrița va fi organizat și un turneu internațional, cu echipe din Liga Campionilor, între 19 și 21 august.

Gloria organizează în august un turneu internațional cu echipe din Champions League

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...