20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Comună din Bistrița-Năsăud, cu rată de peste 8 la mia de locuitori. Încă 85 de cazuri în județ

O comună din județ are incidența de peste 8/mia de locuitori. Crește rata de infectare în municipiu, iar față de ziua de ieri au înregistrate încă 85 de cazuri de infectări cu SARS-COV-2 pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud.

Rata de infectare în municipiu este în continuă creștere, însă este una destul de lentă. În acest moment, rata a depășit puțin peste 1.3 cazuri/mia de locuitori, iar rata la nivelul județului se menține sub 1.

În Poiana Ilvei au fost depistate pozitiv 13 persoane din 1479 de locuitori, astfel rata de Incidență a ajuns la 8,79/mia de locuitori.

46 de persoane sunt izolate în spital, iar 313 izolate la domiciliu. Au fost înregistrate 1032 de decese cauzate de Coronavirus de la începutul pandemiei până acum, în Bistrița-Năsăud.

Alte statistici:

• 591 persoane în carantină;
• 689 teste efectuate, dintre care 173 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Informații referitoare la campania de vaccinare din județul Bistrița-Năsăud:

• Vaccin administrat până în prezent: 198997 doze;
• 443 de persoane vaccinate ieri,07.01.2022 (102 cu doza 1, 89 cu doza 2 și 252 cu doza 3).
• Totalul numărului de persoane vaccinate cu schemă completă este 104518.
• Totalul numărului de persoane vaccinate cu doza a treia este 24897.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: