-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

VIDEO: „Nu e băiat prost, dar pălăria e prea mare”. Cum îi caracterizează Ioan Oltean pe liberalii Ioan Turc și Robert Sighiartău

Prezent la Bistrițeanul Live, fostul lider al liberalilor, Ioan Oltean nu s-a ferit să își spună părerea despre actualii lideri ai PNL. Despre Robert Sighiartău spune că duce o pălărie prea mare, iar despre Ioan Turc că este absent ca președinte PNL.

Ioan Oltean a fost prezent la Bistrițeanul Live și a vorbit despre politică,  problemele sale penale și etichetele care i se pun. Fostul deputat a făcut și o caracterizare a actualilor lideri ai partidului.

Despre Ioan Turc, Oltean spune că este absent ca președinte al PNL. „Ioan Turc nu este președinte de partid, în momentul acesta, prin modul în care conduce partidul. Eu mă raportez la modul cum am condus eu partidul și cum trebuie condus partidul. Categoric Ioan Turc nu își valorifică nici într-un fel calitatea de președinte de organizație. Sper să facă performanță la primărie, că e mai importantă decât performanță politică”, a precizat Ioan Oltean, la Bistrițeanul Live.

Acesta a vorbit și despre Robert Sighiartău. „E băiat bun, nu e băiat prost, dar pălăria e prea mare. Eu l-am promovat, categoric. Dacă nu îl promovam eu, vindea și astăzi mașini, la el la firmă”.

Potrivit celui mai longeviv parlamentar de Bistrița-Năsăud, în 2017 când Robert Sighiartău s-a bătut pentru șefia partidului cu Ioan Turc, l-a pedepsit pe tânărul deputat susținându-l pe Turc la alegerile interne.

În 2017, când a candidat (n.r. Ioan Turc) pentru funcția de președinte al PNL la concurență cu Vasile Silași de la Chiochiș și Robert Sighiartău, în turul al doilea atenția și susținerea mea s-a îndreptat spre Ioan Turc. Am vrut să îi arăt lui Robert Sighiartău că Dumnezeu lucrează prin oameni. Așa cum ajunge președinte când îl susțin, așa poate să nu ajungă președinte atunci când nu îl susțin. Așa s-au întâmplat lucrurile. Robert Sighiartău era un deputat în exercițiu, iar Turc director de instituție. Diferența de statut social și politic era enormă. Numai printr-o minune putea Robert Sighiartău să piardă. Minunea s-a întâmplat”, a explicat Ioan Oltean.

Emisiunea la care a fost invitat Ioan Oltean se poate urmări mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Da așa este, nu e șmecher că el.
  Nu distruge orașul că el.
  Cu o îmbrățișare unde trebuie totul se rezolva.
  Mare tupeu are asta după ce că, nu a făcut nimic pentru oraș, doar îl distruge prin interpuși.

 2. Pai asta nu face nici politica partidului nici administrație.
  Iar tu mai taci da înafara de manevre și ex….. Anu știu ce l ai putea învăța.
  N și făcut nimic pentru oraș doar pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: