17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BISTRIȚA: Concert caritabil „Împreună pentru Marius Rus”, cameraman la Ardeal TV, pescar împătimit și generos om de presă

Marius Rus – cameraman la Ardeal TV, pescar împătimit, mare admirator al naturii și totodată un generos și apreciat om de presă – trece printr-o grea încercare și are nevoie de ajutorul nostru!

Centrul Județean pentru Cultură BN, Consiliul Județean BN și colegii săi de breaslă ne roagă să dăm o mână de ajutor. Marius Rus luptă cu o boală incurabilă, orice sprijin fiind binevenit în această situație.

În acest sens, suntem cu toții invitați marți, 28 mai 2024, la Centrul cultural Dacia din Bistrița. Aici se desfășoară un concert caritabil: Împreună pentru Marius Rus.

Evenimentul începe la ora 18.00.

Invitați în recital:

MIRELA PETRUȘ, DOMNICA DOLOGA, CRISTINA RETEGAN, ANUȚA MOTOFELEA, ANAMARIA MARTI, OANA MATEI-CORUȚI, IOACHIM SPÂN, NICOLAE CIOANCĂ

Invitați speciali:

IOAN DORDOI, DORINA OPREA, VERONICA MAIER, RAREȘ MĂCINICĂ

Acompaniază: Orchestra profesionistă „Dor Românesc”

Dirijor: HORAȚIU CIGU

Coregraf: ADRIAN PAȘCU

Prezintă: MENUȚ MAXIMINIAN

Intrarea se face pe baza unei donații de 50 lei în urna amplasată la intrarea în sala de spectacol.

Titular cont:  IOAN RUS

IBAN: RO47RZBR0000060023080406

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Titular cont:  IOAN RUS

IBAN: RO16RZBR0000060026175070

Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU 

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Ardeal Tv și Mass-Media din Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!