-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Concurență: 145 de profesori și-au înscris dosarele în Concursul pentru directori / directori adjuncți în Bistrița-Năsăud

Se anunță o concurență destul de mare pentru cele 110 posturi de directori / directori adjuncți scoase la concurs în Bistrița-Năsăud. 145 de profesori și-au depus dosarele. Șapte dintre candidați au fost eliminați după prima etapă. Astăzi, până la ora 14.00, la sediul Inspectoratului Școlar se pot depune solicitări pentru remedierea eventualelor erori de natură tehnică.

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a publicat lista candidaților admiși în concursul de directori / directori adjuncți. În conformitate cu regulamentul privind prelucrarea datelor cu caracter personal – numele și prenumele candidaților nu au fost dezvăluite.

Lista poate fi consultată AICI.

7 dintre cei 145 de profesori care și-au depus dosarele în concurs au fost declarați Respinși. Dacă, din motive neimputabile candidatului, înscrierea nu a putut fi validată, candidatul poate  solicita comisiei de organizare a concursului, în scris, până astăzi la ora 14.00, remedierea eventualelor erori de natură tehnică.

În urma analizei, comisia de organizare poate modifica lista candidaților înscriși.

Lista finală se va afișa la sediul și pe site-urile inspectoratelor școlare după 48 de ore de la depunerea solicitărilor.

Se anunță, așadar o concurență destul de mare, pentru unele posturi. La ce școală vor fi mai mulți candidați pentru același post vom afla abia după 15 octombrie, când va avea loc proba scrisă.

După ce vor obține minimum 70 de puncte, profesorii candidați vor trebui să-și exprime opțiunea pentru școala pe care vor s-o conducă.

Sunt posturi vacante în 11 licee și 6 școli gimnaziale din Bistrița. Alte 9 grădinițe din oraș au posturi libere de directori.

În intreg județul este vorba de 110 posturi disponibile pentru funcția de directori și / sau directori adjuncți.

Calendarul concursului pentru directori: 

 • 8 octombrie: Stabilirea centrelor speciale de desfășurare a probei scrise.
 • 13 octombrie: Repartizarea candidaților pe centre

 • 15 octombrie: Desfășurarea probei scrise

 • 15 octombrie: Afișarea rezultatelor la proba scrisă

 • 15 – 17 octombrie: Depunerea contestațiilor la proba scrisă

 • 18 – 20 octombrie: Soluționarea contestațiilor la proba scrisă

 • 20 octombrie: Afișarea rezultatelor finale la proba scrisă

 • 21 – 27 octombrie: Înregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează și, în funcție de opțiune, depunerea documentelor pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare, conform art. 8 alin. (1) lit. n).

 • 28 – 29 octombrie: Transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităților locale și companiilor/universităților.

 • 1 – 10 noiembrie: Constituirea comisiilor pentru proba de interviu

 • 12 noiembrie: Publicarea graficului de desfășurare a interviurilor

 • 15 noiembrie – 8 decembrie: Desfășurarea probei de interviu

 • 16 noiembrie – 10 decembrie: Depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu

 • 13 decembrie: Exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ.

 • 17 decembrie: Validarea rezultatelor finale

 • 20 – 22 decembrie: Emiterea deciziilor de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...