-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Concurs „Cel mai îndemânatic fermier”, proiecții de filme și concerte folclorice, la Zilele Comunei Budești

Se anunță un spectacol pe cinste, în 30 septembrie și 1 octombrie, la Zilele Comunei Budești. Organizatorii au pregătit publicului din zonă o proiecție de film, discotecă în aer liber, dar și concerte de muzică folclorică.

Zilele comunei Budești debutează în acest an pe 30 septembrie 2023, la ora 16:00, cu proiecția filmului „Mirciulică” (producție 2022). 

Sărbătoarea continuă cu o Discotecă în aer liber și concertul Sarra cu vioara. 

Duminică, 1 octombrie 2023, sărbătoarea comunei continuă de la ora 10:00 cu Sfânta Liturghie. 

La ora 14:00 vor fi celebrate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. 

Urmează un spectacol folcloric la care participă Formația de dansuri țigănești „Floare de Salcâm” (Țagu) și formația de dansuri din Sărmașu – Mureș.

Pe scenă va urca și Ansamblul profesionist „Dor Romînesc” Bistrița, dirijat de Horațiu Cigu. Coregrafia este semnată de Adrian Pașcu. Alături de dansatori, vor evolua și apreciații interpreți DOMNICA DOLOGA, MIRELA PETRUȘ, CRISTINA RETEGAN, NICOLAE CIOANCĂ, IOACHIM SPÎN și VERONICA BĂLAN. 

Invitați speciali: Soții MARIA ȘI MIHAI NEMEȘ

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria și Consiliul Local al Comunei Budești, Parohiile Ortodoxe Budești, Budești-Fânațe, Țagu și Țăgșor și Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.