4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Peste 6.000 de elevi din familii cu venituri mici din Bistrița-Năsăud primesc pachete cu rechizite

Peste 6.000 de elevi din ciclul primar şi gimnazial, care provin din familii cu venituri mici, vor primi în curând pachete conținând rechizite școlare, specifice fiecărei clase, anunță conducerea Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

În perioada următoare vor fi distribuite elevilor din județul Bistrița-Năsăud un număr de  6.182 de pachete conținând rechizite școlare”, spune Cristian Nicula, inspectorul școlar general al ISJ BN.

Programul „Rechizite şcolare”, adresat elevilor din învăţământul de stat, primar şi gimnazial, cursuri de zi, a fost lansat în anul 2002, în vederea stimulării prezenței la școală.

Pachetele cu rechizite școlare, specifice fiecărei clase, se distribuie la începutul fiecărui an școlar, potrivit sursei citate.

Începând cu anul școlar 2023-2024, valoarea acestora este de 65 de lei/pachet/elev din învățământul primar și de 75 de lei/pachet/elev din învățământul gimnazial, conform edupedu.ro.

Foto arhivă

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: