-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FII REPORTER – VIDEO: În zilele ploioase e nevoie de cizme pe Podul Berăriei

Un cititor ne-a semnalat faptul că atunci când plouă, pietonii care circulă pe ambele trotuare de pe Podul Berăriei au nevoie de cizme pentru a putea trece prin bălțile care se formează.

În perioada următoare se face predarea la strada Falezei. Pe ambele trotuare de pe Podul Berăriei, în zilele ploioase e nevoie de cizme„, explică cititorul nostru, care își dorește ca cei de la primărie „să toarne niște asfalt cu pantă pentru scurgere”.

Omul ne-a trimis pe adresa redacției și un filmuleț, pentru a demonstra cele spuse.

La rândul lor, reprezentanții Primăriei Bistrița spun că ieri a avut loc o vizită în teren în acea zonă, la care au participat angajați ai Direcției Tehnice, constructorul și mai mulți cetățeni care locuiesc acolo.

În urma discuțiilor purtate, problemele semnalate, printre care se numără și cele pe partea de scurgere, vor fi remediate în următoarea săptămână.

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...