14.4 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Concurs interjudețean de mate şi info, la Bistrița. Premii de aproape 40.000 de lei de la CJ BN

Bistrița va găzdui ediția 25 a concursului interjudețean de matematică și informatică. Sunt așteptați peste 400 de participanți. Consiliul Județean alocă aproape 40.000 de lei pentru premiile ce vor fi acordate.

În perioada 24 – 26 martie, la Bistrița, se va desfășura a 25-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică și Informatică ”Grigore C. Moisil”.

Sunt așteptați să participe 256 de elevi din clasele V-XII însoțiți de 98 de profesori. De asemenea vor veni și 30 de profesori membri ai Comisiei centrale, profesori universitari și inspectori școlari

Elevii și profesorii provin de la unitățile de învățământ preuniversitar din județele Bihor, Cluj, Maramures, Mureș, Sălaj, Satu Mare şi Bistrița-Năsăud.

Concursul se va desfășura în două locații:

  • Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”
  • INFOEL

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud este invitat de organizatori să participe la organizarea acestui eveniment marcant. Mai exact, trebuie să asigure fondurile necesare pentru acordarea de premii pentru 125 de elevi.

În cadrul ședinței de astăzi, consilierii județeni vor avea de votat proiectul de alocare a 37.000 de lei pentru competiție. Conform documentului, se vor acorda:

  • Premiul I, II, III şi menţiune, fiecare nivel de clasă în parte, de la clasa a V-a până la clasa a XII-a, pentru cele două discipline şcolare, respectiv matematică şi informatică
  • 500 lei/elev pentru Premiul I, 400 lei/elev pentru Premiul II, 300 lei/elev pentru Premiul III și 200 lei/elev pentru Mențiune.

Întregul document ce va fi supus la vot îl puteți consulta aici:

17_PH organizarea concursului interjudetean de matematica si informatica

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: