-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Concurs interjudețean de mate şi info, la Bistrița. Premii de aproape 40.000 de lei de la CJ BN

Bistrița va găzdui ediția 25 a concursului interjudețean de matematică și informatică. Sunt așteptați peste 400 de participanți. Consiliul Județean alocă aproape 40.000 de lei pentru premiile ce vor fi acordate.

În perioada 24 – 26 martie, la Bistrița, se va desfășura a 25-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică și Informatică ”Grigore C. Moisil”.

Sunt așteptați să participe 256 de elevi din clasele V-XII însoțiți de 98 de profesori. De asemenea vor veni și 30 de profesori membri ai Comisiei centrale, profesori universitari și inspectori școlari

Elevii și profesorii provin de la unitățile de învățământ preuniversitar din județele Bihor, Cluj, Maramures, Mureș, Sălaj, Satu Mare şi Bistrița-Năsăud.

Concursul se va desfășura în două locații:

  • Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”
  • INFOEL

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud este invitat de organizatori să participe la organizarea acestui eveniment marcant. Mai exact, trebuie să asigure fondurile necesare pentru acordarea de premii pentru 125 de elevi.

În cadrul ședinței de astăzi, consilierii județeni vor avea de votat proiectul de alocare a 37.000 de lei pentru competiție. Conform documentului, se vor acorda:

  • Premiul I, II, III şi menţiune, fiecare nivel de clasă în parte, de la clasa a V-a până la clasa a XII-a, pentru cele două discipline şcolare, respectiv matematică şi informatică
  • 500 lei/elev pentru Premiul I, 400 lei/elev pentru Premiul II, 300 lei/elev pentru Premiul III și 200 lei/elev pentru Mențiune.

Întregul document ce va fi supus la vot îl puteți consulta aici:

17_PH organizarea concursului interjudetean de matematica si informatica

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.