6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Condamnat la 3 ani de închisoare pentru ce a făcut în Ajunul Crăciunului din 2018:

La nici un an de la comiterea faptei, un tânăr de doar 19 ani a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Acesta a fost condamnat pentru o tâlhărie comisă în Ajunul Crăciunului din 2018.

În 24 decembrie 2018, în Ajunul Crăciunului, un minor de 14 ani, din Bistrița, a fost furat de bani, în plină stradă, prin acte de violență. B.E.A. nu era singur, ci împreună cu un prieten de-al său, B.L.Ș., care și el ar fi fost lovit.

Polițiștii au reușit să identifice făptașul, în persoana lui Walter Gabor, din Sigmir, în data de 8 ianuarie 2019. Acesta a fost reținut, iar în data de 9 ianuarie 2019, instanța decide arestul pentru 30 de zile. Ulterior s-a decis ca arestul preventiv să continue, Walter Gabor fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Cauza intră pe rol și se dispune trimiterea în judecată a vinovatului. Culmea, acesta mai era judecat într-un alt dosar de tâlhărie, comis împotriva minorului C. C. G, în primăvara anului 2018, pe când și el era minor.

Având atâtea abateri la activ, instanța decide, în 24.05.2019, că pedeapsa pentru faptele comise e de 3 ani închisoare. Judecătorul se arată indulgent și dispune ca cei trei ani de închisoare să fie transformați în 4 ani de închisoare cu suspendare, timp în care Walter Gabor trebuie să facă muncă în folosul comunității, să plătească daune morale și cheltuieli de judecată, și să respecte alte măsuri impuse, așa cum scrie AICI.

Totuși, ieri, Walter Gabor a ajuns în închisoare.

La data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistriţa. Conform acestuia, un tânăr de 19 ani, din Bistriţa, a fost condamnat la trei ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Tânărul se află în prezent în penitenciarul Bistriţa, unde a fost încarcerat”, anunță reprezentanții IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...