9.5 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

„Confuzie” macabră a președintelui PSD Ciolacu la inaugurarea Sălii Polivalente de la Bistrița! Construcția a fost numită „casă mortuară”

Prezent la inaugurarea noii săli polivalente din Unirea, președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a numit construcția „casă mortuară, de care vom beneficia cu toții la un moment dat”.

La finalul săptămânii trecute a fost inaugurată noua sală polivalentă din Unirea, eveniment la care au fost prezenți mai mulți miniștri, dar și președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a încurcat nițel obiectivele și în discursul său a numit sala polivalentă proaspăt inaugurate „casă mortuară”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus Marcel Ciolacu.

Spre finalul discursului, acesta a realizat greșeala și a numit obiectivul „sală polivalentă” de amploare. Neobișnuita confuzie a fost trecută cu vedere de audiență, majoritatea având impresia că nu au auzit bine…

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Individul are premonitii ciudate. Ciolacu e coplesit de atata activitate politica incat nici nu mai stie ce vorbeste. Viata de sef politic cum e la PSD unde nu exista lideri, e foarte stresanta: chiolhanuri, agape, inaugurari de lucruri neterminate, deplasari cu si fara rost, comisioane, parandarat, spagi, cadouri,etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...