1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

„Confuzie” macabră a președintelui PSD Ciolacu la inaugurarea Sălii Polivalente de la Bistrița! Construcția a fost numită „casă mortuară”

Prezent la inaugurarea noii săli polivalente din Unirea, președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a numit construcția „casă mortuară, de care vom beneficia cu toții la un moment dat”.

La finalul săptămânii trecute a fost inaugurată noua sală polivalentă din Unirea, eveniment la care au fost prezenți mai mulți miniștri, dar și președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a încurcat nițel obiectivele și în discursul său a numit sala polivalentă proaspăt inaugurate „casă mortuară”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus Marcel Ciolacu.

Spre finalul discursului, acesta a realizat greșeala și a numit obiectivul „sală polivalentă” de amploare. Neobișnuita confuzie a fost trecută cu vedere de audiență, majoritatea având impresia că nu au auzit bine…

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Individul are premonitii ciudate. Ciolacu e coplesit de atata activitate politica incat nici nu mai stie ce vorbeste. Viata de sef politic cum e la PSD unde nu exista lideri, e foarte stresanta: chiolhanuri, agape, inaugurari de lucruri neterminate, deplasari cu si fara rost, comisioane, parandarat, spagi, cadouri,etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...