17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Consilierul local Nicolae Pavelean – noul președinte USR Bistrița. Lupta a dat-o cu un membru PLUS

Noul președinte al organizației municipale USR (după fuziunea cu PLUS) este Nicolae Pavelean. Acesta a avut un avans de 28 de voturi la alegerile din acest weekend, în care s-a bătut cu un membru PLUS.

Surse Bistrițeanul.ro au confirmat că Nicolae Pavelean este noul președinte al organizației municipale a USR. Alegerile au avut loc duminică și abia ieri s-a finalizat numărătoarea voturilor.

Nicolae Pavelean s-a „luptat” cu Alin Dolha, reprezentant PLUS. Se pare că lupta a fost destul de strânsă, Nicolae Pavelean având un avans de doar 28 de voturi. Au fost înregistrate 275 de voturi.

Proaspăt fuzionatul USR va avea alegeri și weekendul care urmează, de data aceasta pentru organizația județeană. În luptă au intrat, cel puțin momentan, liderul fostului USR, viceprimarul Călin Stan și liderul PLUS, deputatul Lorant Sas.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...