23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – Programul filmelor, la cinema Dacia. O dramă misterioasă cu accente horror: Altarul

Azi, dar și joi (1 iulie), vineri (2 iulie) sau sâmbătă (3 iulie), la cinema Dacia aveți ocazia să urmăriți o dramă misterioasă cu accente horror: Altarul. Programul complet al filmelor, în acest weekend, la Dacia:

Altarul spune povestea unui jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent. Alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, iar la un moment dat este trimis să investigheze un fenomen ciudat, într-o comunitate mică de fermieri.

Sceptic din fire, Gerry Fenn (interpretat de Jeffrey Dean Morgan) respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă. Alice (Cricket Brown) murmură lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp.

Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile. Acestea îi conving pe localnici că Alice face miracole. Când se răspândește vestea că puterile vindecătoare ale lui Alice se datorează Fecioarei Maria, se dezlănțuie curiozitatea tuturor. Și cei din apropiere și cei de departe vor să fie martori ai fenomenului.

Atunci când masele pline de speranță vin în acest orăşel uitat de lume, Fenn consideră că are șansa de a-și reabilita imaginea și a-și reface cariera.

Preotul comunității este însă lovit de o moarte misterioară. Fenn crede că se petrece ceva mai sinistru. Cu ajutorul unui medic local, Natalie Gates (Katie Aselton), Fenn se grăbește să dezgroape secrete din trecut: vrea să știe dacă darul fete este de natură divină sau demonică.

Programul filmelor, la Centrul Cultural Dacia, poate fi consultat AICI.  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.