14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

VIDEO – Programul filmelor, la cinema Dacia. O dramă misterioasă cu accente horror: Altarul

Azi, dar și joi (1 iulie), vineri (2 iulie) sau sâmbătă (3 iulie), la cinema Dacia aveți ocazia să urmăriți o dramă misterioasă cu accente horror: Altarul. Programul complet al filmelor, în acest weekend, la Dacia:

Altarul spune povestea unui jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent. Alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, iar la un moment dat este trimis să investigheze un fenomen ciudat, într-o comunitate mică de fermieri.

Sceptic din fire, Gerry Fenn (interpretat de Jeffrey Dean Morgan) respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă. Alice (Cricket Brown) murmură lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp.

Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile. Acestea îi conving pe localnici că Alice face miracole. Când se răspândește vestea că puterile vindecătoare ale lui Alice se datorează Fecioarei Maria, se dezlănțuie curiozitatea tuturor. Și cei din apropiere și cei de departe vor să fie martori ai fenomenului.

Atunci când masele pline de speranță vin în acest orăşel uitat de lume, Fenn consideră că are șansa de a-și reabilita imaginea și a-și reface cariera.

Preotul comunității este însă lovit de o moarte misterioară. Fenn crede că se petrece ceva mai sinistru. Cu ajutorul unui medic local, Natalie Gates (Katie Aselton), Fenn se grăbește să dezgroape secrete din trecut: vrea să știe dacă darul fete este de natură divină sau demonică.

Programul filmelor, la Centrul Cultural Dacia, poate fi consultat AICI.  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: