7.1 C
Bistrița
luni, septembrie 20, 2021

VIDEO – Programul filmelor, la cinema Dacia. O dramă misterioasă cu accente horror: Altarul

Azi, dar și joi (1 iulie), vineri (2 iulie) sau sâmbătă (3 iulie), la cinema Dacia aveți ocazia să urmăriți o dramă misterioasă cu accente horror: Altarul. Programul complet al filmelor, în acest weekend, la Dacia:

Altarul spune povestea unui jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent. Alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, iar la un moment dat este trimis să investigheze un fenomen ciudat, într-o comunitate mică de fermieri.

Sceptic din fire, Gerry Fenn (interpretat de Jeffrey Dean Morgan) respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă. Alice (Cricket Brown) murmură lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp.

Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile. Acestea îi conving pe localnici că Alice face miracole. Când se răspândește vestea că puterile vindecătoare ale lui Alice se datorează Fecioarei Maria, se dezlănțuie curiozitatea tuturor. Și cei din apropiere și cei de departe vor să fie martori ai fenomenului.

Atunci când masele pline de speranță vin în acest orăşel uitat de lume, Fenn consideră că are șansa de a-și reabilita imaginea și a-și reface cariera.

Preotul comunității este însă lovit de o moarte misterioară. Fenn crede că se petrece ceva mai sinistru. Cu ajutorul unui medic local, Natalie Gates (Katie Aselton), Fenn se grăbește să dezgroape secrete din trecut: vrea să știe dacă darul fete este de natură divină sau demonică.

Programul filmelor, la Centrul Cultural Dacia, poate fi consultat AICI.  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...