11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Consiliul Județean BN: Anunț revizuire etapă încadrare proiect „Modernizare DJ 172A Beclean – Chiochiș”

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND REVIZUIREA DECIZIEI

ETAPEI DE ÎNCADRARE NR. 459/5.10.2018

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, anunță publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare revizuite pentru proiectul: „Modernizare DJ 172A, km 0+000-26+000, Beclean – Chiochiș, județul Bistrița‐Năsăud”, în orașul Beclean, localitatea Rusu de Jos, comuna Nușeni, localitățile Rusu de Sus, Nușeni, Beudiu, comuna Chiochiș, localitățile Bozieș, Apațiu, Strugureni, Chiochiș, județul Bistriţa-Năsăud.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, și la sediul titularului CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, din municipiul Bistrița, Piața Petru Rareș, nr. 1-2, județul Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni – joi între orele 9:00 ÷15:00 şi vineri între orele 9:00 ÷13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbn.anpm.ro/

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Bistriţa-Năsăud.

Administrator public,

Grigore Florin Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...