26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Consiliul Județean BN: Anunț bugetare participativă în vederea selectării proiectelor finanțabile în 2023

ANUNŢ privind derularea procesului de bugetare participativă în vederea selectării proiectelor care vor fi finanțate în anul 2023 din bugetul de venituri şi cheltuieli al Judeţului Bistriţa-Năsăud

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu sediul în Municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareş nr.1, telefon: 0263-213657, fax: 0263-214750, e-mail: [email protected], face cunoscut faptul că, începând cu data de 19 septembrie 2022, cetățenii care au împlinit vârsta de 18 ani și au domiciliul sau reședința în județului Bistrița-Năsăud pot depune proiecte care să contribuie la realizarea unor obiective de investiții de interes județean.

Propunerile de proiecte pot fi depuse on-line prin accesarea secțiunii Servicii electronice pentru cetățeni Bugetare participativă, disponibilă pe pagina de internet oficială a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, www.portalbn.ro. Accesul pe platformă este disponibil după crearea unui cont de utilizator.

   Procesul de bugetare participativă se va desfășura conform următorului calendar: Propunerile de proiecte se vor încadra în unul dintre următoarele domenii/subdomenii:

  1. Domeniul „Servicii sociale pentru protecția copilului, a persoanelor cu dizabilități, a persoanelor vârstnice, a familiei și a altor persoane aflate în nevoie socială”

a) Subdomeniul „Protecția copilului”;

b) Subdomeniul „Persoane cu dizabilități”;

  1. Domeniul „Sănătate”

a) Subdomeniul „Spitalizare continuă”;

b) Subdomeniul „Ambulatoriu”;

  1. Domeniul „Cultură”

a) Subdomeniul „Arheologie”;

b) Subdomeniul „Arte vizuale”;

c) Subdomeniul „Tradiții și meșteșuguri”;

  1. Domeniul „Sport și tineret”

a) Subdomeniul „Sport”;

b) Subdomeniul „Tineret”;

  1. Domeniul „Turism”

a) Subdomeniul „Velo-turism”;

b) Subdomeniul „Drumeții montane”.

Fiecare participant poate să depună o propunere de proiect/domeniu/subdomeniu. Valoarea maximă a bugetului estimat pentru fiecare proiect este de 200.000 lei inclusiv TVA.

Regulamentul este disponibil pe platforma de bugetare participativă, la adresa https://servicii.portalbn.ro, la secțiunea Bugetare participativă.

Informații suplimentare cu privire la procesul de bugetare participativă pot fi obținute accesând secțiunea Servicii electronice pentru cetățeni Bugetare participativă, prin e-mail, la adresa [email protected] sau la Centrul de relații  cu publicul al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, la sediul situat în Municipiul Bistrița, Piața Petru Rareș, nr.1, telefon 0263-211.460.

PREŞEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: