25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Consiliul Județean BN: Anunț referitor la Regulamentul local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului

Nr. VIII / 20298 din 08.09.2022

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se supune la transparență decizională Proiectul de hotărâre nr. VIII / 20187 din 07.09.2022, privind aprobarea Regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului aflate în competența de aprobare a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, care urmează a fi supus spre dezbatere și adoptare de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Proiectul de hotărâre și documentația aferentă pot fi consultate pe site-ul www.portalbn.ro, secțiunea Monitorul Oficial Local – Proiecte hotărâri transparenţă decizională.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre, până la data 19.09.2022, ora 16:00, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, la adresa Piaţa Petru Rareş nr.1, municipiul Bistriţa sau pe adresa de e-mail [email protected].

Persoanele interesate care trimit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0263/213657, interior 144 sau 0263/2155030760613665, persoana de contact: doamna Tănase Iordana – Inspector superior, Compartimentul urbanism, amenajarea teritoriului, GIS, structura Arhitect Şef din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

PREȘEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Nu o sa mai imi pierd vremea deloc cu CJ-ul intrucat nici dracu nu te baga-n seama si din 2007 de cand am activat ca voluntar, activist etc . am depus zeci de petitii, informari, propuneri si nu am fost ascultat absolut deloc.
  M-am adresat doar peretilor si atat !
  Ca atare dansii fac tot ca ei mult si prost de cele mai multe ori.
  Totusi avem drumuri bune si cate un castel renovat si pentru asta il felicit pe RADU MOLDOVAN.
  Putea fi si mai bine daca ati asculta de putinii bistriteni implicati.
  Sa fiti sanatosi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: