3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Consiliul Județean BN: Anunţ decizie finală pentru Planul Urbanistic Zonal / Strategia de dezvoltare a Județului

Anunţ public SEA privind decizia finală pentru Planul Urbanistic Zonal – Strategia de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud pentru perioada 2021-2027, amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, titular: JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat despre decizia finală pentru Planul Urbanistic Zonal – Strategia de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud pentru perioada 2021-2027, amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, titular: JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD.

Având în vedere că, în termenul legal de la publicarea deciziei etapei de încadrare, referitoare la avizarea Planului Urbanistic Zonal – Strategia de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud pentru perioada 2021-2027, amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, nu s-au înregistrat observaţii sau comentarii din partea publicului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a luat decizia finală că Planul Urbanistic Zonal – Strategia de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud pentru perioada 2021-2027, amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, nu necesită evaluarea de mediu, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Președinte,

Emil Radu Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...