-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Tibi Ușeriu, pe locul 1 înainte de finalul cursei. A alergat mai bine de 400 de kilometri în Laponia

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a alergat mai bine de 400 de kilometri în „iadul înghețat” din Laponia, în cadrul cursei Montane Lapland Arctic Ultra. Tibi mai are de alergat în jur de 90 de kilometri.

Cursa este organizată pentru alergători pe o distanță de 500 de kilometri, iar traseul este alcătuit din două „bucle”, una de 200 de kilometri și una de 300 de kilometri.

Chiar dacă a acuzat acum câteva zile dureri de spate, nu a fost nimic grav și a continuat alergarea, cu opriri destul de scurte. În această dimineață a reușit să îl depășească pe irlandezul Kevin care se clasa pe primul loc.

În acest moment, Tibi a preluat conducerea, iar în urmă cu o oră era la 90 de kilometri de finalul cursei extreme.

„Până la capăt, Tibi! Nu mai sunt mulți kilometri în cursa asta. Fă-i până la capăt! Te așteptăm înapoi la Tășu, să ducem și Via Transilvanica la capăt, că mult a fost și puțin a mai rămas. Iar din 14 martie, mai avem un maraton, cel de împăduriri!”, a transmis Asociația Tășuleasa Social.

Iată clasamentul pentru alergători la proba 500 kilometri:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.