13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Consiliul Județean BN: Anunț depunere solicitare aviz de mediu

ANUNŢ PUBLIC 1

JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD având sediul în municipiul Bistrița, Piața Petru Rareș nr.1-2, titular al planului/programului „Strategia de Dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud pentru perioada 2021-2027”, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia mediului Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni – joi, între orele 800-1630, iar vineri între orele 800-1400.

Observaţii / comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM Bistriţa-Năsăud, în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.

Președinte,

Emil Radu Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Experienta in domeniu cu zecile de observatii facute imi spun mie ca nimeni nu te baga-n seama, nici APM nici CJ .Asa ca nu va mai strofocati . Bagati viteza ca legea e in sertare.
    PUNCT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: