1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Consiliul Județean BN vrea Sala Polivalentă. O va moderniza și o va da clubului CS Gloria 2018

Sala Polivalentă ar putea ajunge „pe mâna” Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Planul este de a o moderniza, pentru ca sportivii CS Gloria 2018 să se poată antrena acolo „în condiții sigure”.

Clubul CS Gloria 2018 a transmis o solicitare către Consiliul Județean BN pentru a le oferi sportivilor un spațiu adecvat pentru antrenamente.

În acest sens, administrația județeană a ajuns la concluzia că un spațiu optim ar fi Sala Polivalentă de lângă Parcul Municipal.

În acest sens, în ședința de Consiliu Județean din 28 iulie 2022, consilierii vor vota dacă sunt de acord să preia Sala Polivalentă de la Ministerul Sporturilor.

Consiliul Județean se angajează, în cazul primirii imobilului, să-l modernizeze și să creeze condiții optime pentru desfășurarea antrenamentelor.

Proiectul intregral îl puteți citi aici:

15_PH Sala Polivalenta Bistrita - suplimentat

Până una, alta, singurul plan legat de Sala Polivalentă îl reprezintă…redenumirea acesteia în ”Sala Gabriela Szabo”.

Ministrul Sporturilor a decis: Sala Polivalentă se va numi ”Gabriela Szabo”

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...