12.4 C
Bistrița
joi, septembrie 29, 2022

Consiliul Județean BN vrea Sala Polivalentă. O va moderniza și o va da clubului CS Gloria 2018

Sala Polivalentă ar putea ajunge „pe mâna” Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Planul este de a o moderniza, pentru ca sportivii CS Gloria 2018 să se poată antrena acolo „în condiții sigure”.

Clubul CS Gloria 2018 a transmis o solicitare către Consiliul Județean BN pentru a le oferi sportivilor un spațiu adecvat pentru antrenamente.

În acest sens, administrația județeană a ajuns la concluzia că un spațiu optim ar fi Sala Polivalentă de lângă Parcul Municipal.

În acest sens, în ședința de Consiliu Județean din 28 iulie 2022, consilierii vor vota dacă sunt de acord să preia Sala Polivalentă de la Ministerul Sporturilor.

Consiliul Județean se angajează, în cazul primirii imobilului, să-l modernizeze și să creeze condiții optime pentru desfășurarea antrenamentelor.

Proiectul intregral îl puteți citi aici:

15_PH Sala Polivalenta Bistrita - suplimentat

Până una, alta, singurul plan legat de Sala Polivalentă îl reprezintă…redenumirea acesteia în ”Sala Gabriela Szabo”.

Ministrul Sporturilor a decis: Sala Polivalentă se va numi ”Gabriela Szabo”

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...