11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Consiliul Județean Brașov refuză să îi achite onorariul fostului preot Cristian Pomohaci, pe motiv că e…controversat

Fostul preot Cristian Pomohaci a cântat la un eveniment din bani publici, care a avut loc în comuna brașoveană Hârseni. Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov spune însă că nu îi va plăti onorariul cântărețului, pe motiv că e…controversat.

Cristian Pomohaci a participat la un eveniment în comuna Hârseni, finanțat din bani publici, provenind de la Consiliul Județean Brașov.

Se pare că reprezentanții Consiliului Județean nu prea vor să îi achite acestuia onorariul, din cauza problemelor sale penale. Culmea, revolta mai marilor CJ Brașov vine după ce evenimentul a avut loc deja. Vicepreședintele CJ Brașov, Zoltan Szenner dă de înțeles, într-o postare pe Facebook, că nu a avut habar că Pomohaci urma să cânte în Hârseni.

„Cristian Pomohaci, și în opinia mea, este un personaj controversat, care a fost acuzat de pedofilie, acuzație de care a scăpat datorită prescripției, dar a fost condamnat pentru evaziune fiscală și consider că trebuie să fac câteva precizări referitor la acest subiect. Cultura și finanțările nerambursabile acordate de Consiliul Județean pentru proiectele culturale, sunt atribuțiile mele la Consiliul Județean. Proiectele sunt evaluate de comisii de evaluare formate din personal de la Consiliul Județean și oameni de cultură din exterior. Nu eu fac evaluarea proiectelor, pentru că nu am vrut să influențez în niciun fel evaluările”, a precizat vicepreședintele CJ Brașov, Zoltan Szenner, pe Facebook.

Deși potrivit bzb.ro, Cristian Pomohaci era trecut la „alte cheltuieli” și nu pe lista cu artiști ce urmau să cânte la eveniment, acesta a fost cap de afiș. Zilele trecute, Pomohaci a mai fost prezent la un festival în Sibiu și la altul în Cluj.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?