25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Consultații gratuite pentru depistarea cancerului la sân, la Policlinica Bistrița

Femeile cu vârsta peste 18 ani se pot înscrie, începând de astăzi, într-un program pentru a beneficia de consultațiile gratuite pentru depistarea precoce a cancerului de sân. Acestea sunt oferite de Policlinica Bistrița.

Echipa de medici și asistenți ai Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița (Policlinica – n.r.) vor efectua consultații și examinări gratuite mamografice și ecografice pentru depistarea precoce a cancerului mamar.

Examinările necesită bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea Obstetrică – Ginecologie.

Programările pentru ecografiile și mamografiile gratuite se fac online AICI, urmând să vă prezentați în ziua și la ora programării direct la cabinetul de specialitate de la etajul II, camera 73.

Deoarece în fază incipientă cancerul la sân nu manifestă vreun simptom, este deosebit de important să faceți testele de screening recomandate:

  • examinare clinică a sânului, efectuată de medicul ginecolog o dată pe an începând cu vârsta de 40-50 de ani;
  • mamografia o dată la 1 – 3 ani începând cu vârsta de 40 – 50 de ani sau chiar mai devreme dacă există cazuri de cancer de sân în familie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.